reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Forum - sprawy techniczne (propozycje zmian, problemy z działaniem)

reklama
Dobre by było takie wydzielenie tematu dietowego. Tylko czy to teraz nie za późno? Olga, przenosiłabyś posty, w których była mowa o jedzeniu do tego nowego tematu? Przecież to masakryczna kupa roboty...

no nie wiem, mogę przenieść, ale chciałam najpierw wziąć się za listę rozpakowanych sierpniówek... poza tym na przenoszenie czegokolwiek z głównego wątku "sierpień 2012" to ja się nie piszę :p i jeszcze wyodrębnianie fragmentów o diecie z większych postów... można będzie przecież pisać i pytać od nowa :p na pewno ktoś odpowie ;)

ok to zrobimy nowy, nie będę zmieniać tamtego "co można a czego nie" tylko przerzucę do archiwum a o diecie będzie nowy żeby było ładnie :D poczekam jeszcze chwilkę na dalsze sugestie, może kruszki albo kakakarolina się zjawi :) i może się ktoś jeszcze wypowie :) ale myślę że będzie to odpowiadało wielu z nas, no i nic nie będę przenosić do niego - na to nie mam czasu, będziemy pisać od nowa. tylko pilnujcie się proszę i piszcie tam gdzie trzeba ;)

Co myślicie o nowym wątku Polecam - odradzam?

Chodzi o podzielenie się opiniami na temat produktów, z których jesteście zadowolone i bubli, które zdarzyło Wam się kupić lub dostać i się do niczego nie nadają, mimo, że wyglądały przyzwoicie. Rzecz dotyczy wszystkich rzeczy - ubrań, zabawek, książeczek, akcesoriów itp.

Dużo pisałyśmy w wyprawkowym, każdy coś kupuje i warto się podzielić opinią czy to jest czegoś warte czy się nie nadaje.

reklama
Do góry