reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Forum - sprawy techniczne (propozycje zmian, problemy z działaniem)

reklama
Dobre by było takie wydzielenie tematu dietowego. Tylko czy to teraz nie za późno? Olga, przenosiłabyś posty, w których była mowa o jedzeniu do tego nowego tematu? Przecież to masakryczna kupa roboty...

no nie wiem, mogę przenieść, ale chciałam najpierw wziąć się za listę rozpakowanych sierpniówek... poza tym na przenoszenie czegokolwiek z głównego wątku "sierpień 2012" to ja się nie piszę :p i jeszcze wyodrębnianie fragmentów o diecie z większych postów... można będzie przecież pisać i pytać od nowa :p na pewno ktoś odpowie ;)

ok to zrobimy nowy, nie będę zmieniać tamtego "co można a czego nie" tylko przerzucę do archiwum a o diecie będzie nowy żeby było ładnie :D poczekam jeszcze chwilkę na dalsze sugestie, może kruszki albo kakakarolina się zjawi :) i może się ktoś jeszcze wypowie :) ale myślę że będzie to odpowiadało wielu z nas, no i nic nie będę przenosić do niego - na to nie mam czasu, będziemy pisać od nowa. tylko pilnujcie się proszę i piszcie tam gdzie trzeba ;)

Co myślicie o nowym wątku Polecam - odradzam?

Chodzi o podzielenie się opiniami na temat produktów, z których jesteście zadowolone i bubli, które zdarzyło Wam się kupić lub dostać i się do niczego nie nadają, mimo, że wyglądały przyzwoicie. Rzecz dotyczy wszystkich rzeczy - ubrań, zabawek, książeczek, akcesoriów itp.

Dużo pisałyśmy w wyprawkowym, każdy coś kupuje i warto się podzielić opinią czy to jest czegoś warte czy się nie nadaje.

reklama
Do góry