reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

flak zamiast brzucha:(

Noemi juz ci odpisałam. A co do zawijania. Zrobiła 2 noce przerwy. Od dzisiaj znowu przez 7 dni.

Poczytała troche i ...jesli ma sie problem z naczynkami to lepiej się nie wfoliować. I wogóle trzeba uważać. Mnie narazie nic sie nie stało ale lepiej dmuchac na zimne. Takze ty Noemi i inne które sie foliujecie - uwazajcie. Zwłaszcza z tym kremem drenujacym.

Pozdrówka i czekam na wiesci o efektachach. Acha ... pochawlę sie jednym zdjęciem :

reklama
No na zdjęciu prezentujesz się niczego sobie sexi mama jak już pisałam,z tym foliowaniem to fatycznie nie wszyscy pewnie mogą.ja z naczynkami też raczej nic nie mam i na razie będę robić dalej,Dzięki za ćwiczonka,dziś spróbuję ;D

cześć Wszystkim!!!
no cóż na ten zwis nie ma rady trochę pomagają brzuszki i krem ujędrniający ale trzeba być systematycznym a ja niestety do takich nie należę
więż pozdrawiam wszystkie systematycznie robiące brzyszki
pomoże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hogata jak napisałaś o tym że jak ktoś ma problemy z żyłami to nie powinien się zawijać więc przyjżałam sobie i na brzuchu a konkretnie po bokach zauważyłam że pękły mi żyłki i mam takie siniaki no i trochę się przestraszyłam a poza tym jestem nisko ciśnieniowcem więc muszę sobie podarować te zawijanie. :mad: :mad: :mad:poza tym bardzo źle spałam i chodziłam pół przytomna w dzień.A ty jak śpisz?
Zostały mi teraz ćwiczenia Pozdrawiam wszystkich którzy się zawijają ;D ;D ;D ;)

noelia ja zawijałam sie tydzień, teraz przez tydzień tylko sie smaruje i w nastepny znou zawijanie. Ja nie mam problemów z naczynka,i ani ciśnieniem. Spać , spałam.... tylko juz pod koniec tygodnia gorzej. A cwiczenia jak sie cwiczy regularnie bardzo pomagaja.

Ach te ćwiczenia ciężka sprawa.Wsumie schudłam tak pół kilo i muszę jeszcze tak z 1.5 kilo zgubić.Najgorzej jak jest zimno i na rozgrzanuie muszę coś zjeść,może ta wiosna już idzie co?Ja jak się odchudzam to żeby nieczuć głodu wypijam maślankę bardzo pomaga przetrwać ;D ;D ;D
hogata pisz jakie rezultaty.
Muszę z tą kawą zacząć , jakaś mamusia o tym pisała.
Pozdrowienia

ja ostro jade brzuszki...........na razie poza zakwasami nic nie widac, ale jestem wytrwala.....

a hogata to oszukuje....chudzina z niej taka ze ho ho...........

JOASKA ja nie oszukuje.....jeszcze na poczatku grudnia miałam 7 kilosków wiecej. Teraz walcze z opadnietym tyłkiem ... no i o brzuszek tez trzeba dbać , chociaz płaski ;) ...pozdrawiam

hogata pisze:
JOASKA ja nie oszukuje.....jeszcze na poczatku grudnia miałam 7 kilosków wiecej. Teraz walcze z opadnietym tyłkiem ... no i o brzuszek tez trzeba dbać , chociaz płaski ;) ...pozdrawiam

kochana, to taki zarcik byl, chcialam tylko zauwazyc , ze doskonale Ci idzie.........i wiesz co??jak sobie robie ten piling i te masaze to mysle, ze sie uda i przypominam sobie Twoja foteczke!!!!!!

oby tak dalej kochana!!!!!!

reklama
Do góry