reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

flak zamiast brzucha:(

A ja cholera miesiąc po porodzie i dalej nie mogę ruszyć z brzuszkami bo za przeproszeniem dupa mnie dalej boli. Porobiły mi się jakieś zrosty po szyciu i żyję wciąż na przeciwbólowych. :mad: Waga stoi w miejscu, brzuszek wisi, chociaż już nie aż tak mocno bo po każdej kąpieli szoruję go mocno taką gąbką na cellulitis i smaruję kremem. I do tego wylazły mi 2 brzydkie chociaż małe (ale ja je widzę) rostępy. Jak przez całą ciążę nic tak teraz świństwo wylazło. :mad: Mam nadzieję, że do lata dam radę to zlikwidować.

reklama
POLECAM
ja też polecam owijanie brzucha folią na noc ale pod nią najpierw wilgotny ręcznik a potem folia.Kiedyś to stosowałam i to naprawdę jest skuteczne.Muszę do tego wrócić.alys25 przypomniałaś mi o tym.
Troche dziwnie tylko się z tym śpi ale czego się nie robi dla dawnej figury ;)

witajcie, ja mam pytanko co do folii, zawijam sie od 4 dni, głównie po to zeby tyłek i uda odchudzić. Czy to naprawde działa? Jak długo trzeba stosować? Czekam na odpowidz. Pozdrówka ;)

Ja owijałam się przed wyjazdem nad morze [było to 3 lata temu]i naprawdę brzuch zrobił się płaski(a brzuch to moja pięta achillesowa i waga także spadła o 2 kg.sama byłam wtedy w szoku.przypomniałam sobie też ostatnio że nacierałam też brzuch solą pod prysznicem dosyć energicznie potem owijałam brzuch ręcznikiem i dość grubo folią.Jak samą folią bez ręcznika to mogą zrobić się odparzenia.RANO PRZECINAŁAM FOLĘ bo się odpakować nie mogłam.

tak sobie myślę że to musi działać podobnie jak SAŁNA SOLUTION,tylko ciepło wytwarza sam organizm.
Dziś się zmierzę, zważę i zaczynam

Noelia czekam na relacje z efektów. Ja dzisiaj bede sie zawijac juz 7 noc. Zmierzyłam rano biodra i jest mnie mnie 1 cm. Udka tez schudły. Bo ja tez uda zawijam. Tylko folię jakąś szeleszczącą kupiłam i .... szeleściła strasznie ...;) ;) ;) Pozdrówka

No to już jedna noc za mną.Strasznie się nie wyspałam jakoś tak nieswojo się czułam ale co tam.Wczoraj się zmierzyłam tak więc przyznam się że wage mam dobrą, biodra też ok tylko te brzuszysko okropne.mój obwód wynosi teraz 76 :mad: :mad: :mad: :mad: cm.Teraz zmierzę się za kilka dni.

Oczywiście będę teraz uważać na to co jem żeby nie było tak że skoro się owijam to będę się dowoli objadała.
ty hogato już nieżle schudłaś

noelka gratulacje przeżytej nocy z folią ;) Ja odchudzam sie od 4 listopada, tzn. juz prawie osiągnełam cel wagowy. Wazyłam 67 a teraz 60. Jak chcesz to jest fajna stronka gdzie mozesz założyc sobie pamietnik odchudzania. Tu .. http://vitalia.dieta.pl/index.php/mid/49/fid/341/du_id/95071 ... masz adres do mojego. Fajna sprawa.
A co do ćwiczonek. Napisz do mnie : aagacik@buziaczek.pl to ci wysle te cwiczenia. Są to typowe cwiczonka na brzuch. Ja przeszłam cały trening i jestem zadowolona. A poniewaz brak mi ich to zaczynam od nowa ;)
Pozdrawiam

reklama
Dziś zawijać się będę 3 raz mam nadzieję że lepiej będę spać niż te dwie ostatnie noce :mad:

Narazie się nie mierzę i nie waże,czas pokaze.hogata napisałam do ciebie ale zapomniałam się podpisać.
Mam nadzieję że nie rezygnujesz jeszcze z[ owijania]to bardziej motywuje jak wiem że nie jest się samemu.Pozdrawiam ciepło :)

Do góry