A ja cholera miesiąc po porodzie i dalej nie mogę ruszyć z brzuszkami bo za przeproszeniem dupa mnie dalej boli. Porobiły mi się jakieś zrosty po szyciu i żyję wciąż na przeciwbólowych. Waga stoi w miejscu, brzuszek wisi, chociaż już nie aż tak mocno bo po każdej kąpieli szoruję go mocno taką gąbką na cellulitis i smaruję kremem. I do tego wylazły mi 2 brzydkie chociaż małe (ale ja je widzę) rostępy. Jak przez całą ciążę nic tak teraz świństwo wylazło. Mam nadzieję, że do lata dam radę to zlikwidować.
reklama
POLECAM
ja też polecam owijanie brzucha folią na noc ale pod nią najpierw wilgotny ręcznik a potem folia.Kiedyś to stosowałam i to naprawdę jest skuteczne.Muszę do tego wrócić.alys25 przypomniałaś mi o tym.
Troche dziwnie tylko się z tym śpi ale czego się nie robi dla dawnej figury
ja też polecam owijanie brzucha folią na noc ale pod nią najpierw wilgotny ręcznik a potem folia.Kiedyś to stosowałam i to naprawdę jest skuteczne.Muszę do tego wrócić.alys25 przypomniałaś mi o tym.
Troche dziwnie tylko się z tym śpi ale czego się nie robi dla dawnej figury
hogata
czerwcowe mamy 2005
witajcie, ja mam pytanko co do folii, zawijam sie od 4 dni, głównie po to zeby tyłek i uda odchudzić. Czy to naprawde działa? Jak długo trzeba stosować? Czekam na odpowidz. Pozdrówka
Ja owijałam się przed wyjazdem nad morze [było to 3 lata temu]i naprawdę brzuch zrobił się płaski(a brzuch to moja pięta achillesowa i waga także spadła o 2 kg.sama byłam wtedy w szoku.przypomniałam sobie też ostatnio że nacierałam też brzuch solą pod prysznicem dosyć energicznie potem owijałam brzuch ręcznikiem i dość grubo folią.Jak samą folią bez ręcznika to mogą zrobić się odparzenia.RANO PRZECINAŁAM FOLĘ bo się odpakować nie mogłam.
tak sobie myślę że to musi działać podobnie jak SAŁNA SOLUTION,tylko ciepło wytwarza sam organizm.
Dziś się zmierzę, zważę i zaczynam
tak sobie myślę że to musi działać podobnie jak SAŁNA SOLUTION,tylko ciepło wytwarza sam organizm.
Dziś się zmierzę, zważę i zaczynam
hogata
czerwcowe mamy 2005
Noelia czekam na relacje z efektów. Ja dzisiaj bede sie zawijac juz 7 noc. Zmierzyłam rano biodra i jest mnie mnie 1 cm. Udka tez schudły. Bo ja tez uda zawijam. Tylko folię jakąś szeleszczącą kupiłam i .... szeleściła strasznie ... Pozdrówka
No to już jedna noc za mną.Strasznie się nie wyspałam jakoś tak nieswojo się czułam ale co tam.Wczoraj się zmierzyłam tak więc przyznam się że wage mam dobrą, biodra też ok tylko te brzuszysko okropne.mój obwód wynosi teraz 76 cm.Teraz zmierzę się za kilka dni.
Oczywiście będę teraz uważać na to co jem żeby nie było tak że skoro się owijam to będę się dowoli objadała.
ty hogato już nieżle schudłaś
Oczywiście będę teraz uważać na to co jem żeby nie było tak że skoro się owijam to będę się dowoli objadała.
ty hogato już nieżle schudłaś
hogata
czerwcowe mamy 2005
noelka gratulacje przeżytej nocy z folią Ja odchudzam sie od 4 listopada, tzn. juz prawie osiągnełam cel wagowy. Wazyłam 67 a teraz 60. Jak chcesz to jest fajna stronka gdzie mozesz założyc sobie pamietnik odchudzania. Tu .. http://vitalia.dieta.pl/index.php/mid/49/fid/341/du_id/95071 ... masz adres do mojego. Fajna sprawa.
A co do ćwiczonek. Napisz do mnie : aagacik@buziaczek.pl to ci wysle te cwiczenia. Są to typowe cwiczonka na brzuch. Ja przeszłam cały trening i jestem zadowolona. A poniewaz brak mi ich to zaczynam od nowa
Pozdrawiam
A co do ćwiczonek. Napisz do mnie : aagacik@buziaczek.pl to ci wysle te cwiczenia. Są to typowe cwiczonka na brzuch. Ja przeszłam cały trening i jestem zadowolona. A poniewaz brak mi ich to zaczynam od nowa
Pozdrawiam
reklama
Dziś zawijać się będę 3 raz mam nadzieję że lepiej będę spać niż te dwie ostatnie noce
Narazie się nie mierzę i nie waże,czas pokaze.hogata napisałam do ciebie ale zapomniałam się podpisać.
Mam nadzieję że nie rezygnujesz jeszcze z[ owijania]to bardziej motywuje jak wiem że nie jest się samemu.Pozdrawiam ciepło
Narazie się nie mierzę i nie waże,czas pokaze.hogata napisałam do ciebie ale zapomniałam się podpisać.
Mam nadzieję że nie rezygnujesz jeszcze z[ owijania]to bardziej motywuje jak wiem że nie jest się samemu.Pozdrawiam ciepło
Podziel się: