ej ale nauczycielki tez są fajne olej plotkarę „a wiesz chora byłam co u ciebie” i narka xdA to jest ta poważna strona rodziny . Czyli same nauczycielki . Zawsze rozmowa wygląda tak . Jak w pracy ? Samochód jeździ ? Robota jest ?
reklama
Patka2207
Fanka BB :)
No ja nie jestem więc nie mam z nimi tematu. A oni między sobą . No muszę tak zrobić . Myślisz, że mogę się napić że 2-3 lampki wina ?ej ale nauczycielki tez są fajne olej plotkarę „a wiesz chora byłam co u ciebie” i narka xd
Ja się nie znam, ale skoro beta 0 to ja bym się napiła ale to jaNo ja nie jestem więc nie mam z nimi tematu. A oni między sobą . No muszę tak zrobić . Myślisz, że mogę się napić że 2-3 lampki wina ?
Patka2207
Ja ich znam od 9 lat i zawsze drętwo . U nas na weselu też wszytscy się zebrali szybko . No właśnie w sylwestra se pozwoliłam na Martini Asti dla tego, że beta ujemna ale jak długo mtx działaCo z tego ze nie jesteś nauczycielka, ja nie jestem księgowa a gadam z księgowymi daj im szansę a mogą sie okazać całkiem fajne przy poznaniu
Nie wiem, bo mi sie marzył kieliszek prosecco bo były urodziny święta sylwester i masa innych okazji ale wydaje mi sie ze nie powinnam nic z alko pic to nie pijeJa ich znam od 9 lat i zawsze drętwo . U nas na weselu też wszytscy się zebrali szybko . No właśnie w sylwestra se pozwoliłam na Martini Asti dla tego, że beta ujemna ale jak długo mtx działa
Patka2207
Mam nadzieję, że będzie winoNie wiem, bo mi sie marzył kieliszek prosecco bo były urodziny święta sylwester i masa innych okazji ale wydaje mi sie ze nie powinnam nic z alko pic to nie pije
chyba teraz się podaje wino, oby było dobre Baw się dobrzeMam nadzieję, że będzie wino
reklama
Patka2207
Nawet fajnie było . Takie trochę Góralskie wesele , nie moje klimaty . Jakoś nie tańczyłam dużo bo coś mnie brzuch mulił jak przed okresem i miałam dziwne uczucie albo mój mózg sobie wkręcał już ból jedzenie pychaI jak tam impreza, udana?
Podziel się: