jakbym w moje sny wierzyła to bym była bezzębna i nieżywa bo mam bardzo pojebane sny. Intuicja to co innego ale sny to, przynajmniej u mnie, takie abstrakcje ze szok, jakbym komuś opowiedziała to w wariatkowie by mnie zamknęli xdJa tam w moje przynajmniej wierzę . Noc przed zrobieniem testu śniło mi się , że byłam przy operacji- wyciagli dziecko z brzucha, kleszczami wyrywali mu zęby a Potem włożyli spowrotem . Do końca życia nie zapomnę tego snu i czułam, że źle wróży . Ale racja taka psychika bo mi się szpital i dzieci od miesiąca snija też nie przyjemne ...
reklama
Nie robiłam aż tylu testów, to mogę się nie znaćHaha tak wiem, ale bywa i tak że coś w tych snach jednak jest...
A co do testu to mnie nigdy chujocień nie zawiódł...jak był to coś było na rzeczy. W tym wypadku podejrzewam że zalałam ten test i stąd chujocień. Zdaje sobie sprawę że na fotce nic nie widać ale na żywo jest. Nawet mój tato widział. Mimo wszystko czuje się trochę spokojniejsza i bardzo dziękuję że ze mną jesteście!!
A bo mi Was brakowało@Klemensa ale tytuł to wymyśliłaś zarąbisty
Ploteczki zawsze poprawiają humor
Patka2207
Fanka BB :)
No mi się sprawdzają i ten sen się też sprawdził bo ja cp a mamie też wyszły w tym czasie kiepskie wyniki ..jakbym w moje sny wierzyła to bym była bezzębna i nieżywa bo mam bardzo pojebane sny. Intuicja to co innego ale sny to, przynajmniej u mnie, takie abstrakcje ze szok, jakbym komuś opowiedziała to w wariatkowie by mnie zamknęli xd
Ja 4 dni przed @ miałam cień cienia na pinkuNie robiłam aż tylu testów, to mogę się nie znać
Mówiłam a powiedz mi negatywna to 0 czy mniej niż ileś? Bo mi w szpitalu powiedzieli ze mam zejść do zera a to wooolno idzieMam!!!!! NEGATYWNA!!!!
Ale jestem pojebana, masakra cały dzień sobie zepsułam jakimś durnym testem zalanym
Patka2207
Może zalezy od labu ? U mnie poniżej 5 to nie ciąża więc jak napisałam do gin że mam 4.30 to powiedział że wynik ujemnyMówiłam a powiedz mi negatywna to 0 czy mniej niż ileś? Bo mi w szpitalu powiedzieli ze mam zejść do zera a to wooolno idzie
I na tym się skończyło? Więcej nie musisz tego sprawdzać czy coś?Może zalezy od labu ? U mnie poniżej 5 to nie ciąża więc jak napisałam do gin że mam 4.30 to powiedział że wynik ujemny
reklama
Patka2207
powiedział, że ujemny i już nie muszę robić bety . A u ciebie jaka norma bety jest ? Bo widziałam nawet dziewczyny co miały mniej jak 1 na grupieI na tym się skończyło? Więcej nie musisz tego sprawdzać czy coś?
Podziel się: