reklama
zarathos
Zaangażowana w BB
Ooo właśnie czytam książkę Miszczuk i tak mi się pomyślało.... Beskidy, baba góra...Patka jest szeptuchą haha!!Ja w poniedziałek przedłużyć L4 akurat bym trafiła na nockę a tu pokazuje -15 na termometrach Ja Beskidy nie wiem jak wytłumaczyć nie daleko Babiej Góry ja właśnie miałam pytać jak macie na imię bo moje jw
zarathos
Zaangażowana w BB
Dziewczyny nie uwierzycie...miałam sen że byłam w ciąży...ciąża się źle rozwija nic nie widać w macicy...wstaje zlana potem. Mam okres od dwóch dni...i to taki mocny ze skrzepami z czym chcesz ale idę zrobić test i...jest kreska. Jest chujocień to jest dokładnie ta sama sytuacja jak przy mojej cp jadę na bete błagam trzymajcie kciuki oto oby test się mylił
Trzymam, jak coś to pisz, zajmiemy Ci myśliDziewczyny nie uwierzycie...miałam sen że byłam w ciąży...ciąża się źle rozwija nic nie widać w macicy...wstaje zlana potem. Mam okres od dwóch dni...i to taki mocny ze skrzepami z czym chcesz ale idę zrobić test i...jest kreska. Jest chujocień to jest dokładnie ta sama sytuacja jak przy mojej cp jadę na bete błagam trzymajcie kciuki oto oby test się mylił
Patka2207
Fanka BB :)
Ja od miesiąca mam aby albo mi się syn śni albo córka albo jestem w ciąży i leżę w szpitalu . Tylko to leżenie nie jest takie normalne bo albo w jakimś pokoju na strychu albo z dziewczynami co mają dzieci .. masakra trzymam kciuki za wasDziewczyny nie uwierzycie...miałam sen że byłam w ciąży...ciąża się źle rozwija nic nie widać w macicy...wstaje zlana potem. Mam okres od dwóch dni...i to taki mocny ze skrzepami z czym chcesz ale idę zrobić test i...jest kreska. Jest chujocień to jest dokładnie ta sama sytuacja jak przy mojej cp jadę na bete błagam trzymajcie kciuki oto oby test się mylił
zarathos
Zaangażowana w BB
Już beta zrobiona. Wyniki wieczorem. Zrobiłam drugi test sikany i był pięknie negatywny. Modlę się żeby pierwszy był wadliwy. Możliwe też że go zalałam i stąd fałszywy pozytyw.
W samochodzie to się tak poryczałam że masakra. W dodatku mąż jest za granicą bo mieszkam we Francji i przyleciałam odwiedzić rodziców. Zadzwoniłam do niego oczywiście cała zapłakana...
W samochodzie to się tak poryczałam że masakra. W dodatku mąż jest za granicą bo mieszkam we Francji i przyleciałam odwiedzić rodziców. Zadzwoniłam do niego oczywiście cała zapłakana...
Patka2207
Fanka BB :)
Ale zrobiłaś drugi test z pierwszego moczu czy kolejnego ?Już beta zrobiona. Wyniki wieczorem. Zrobiłam drugi test sikany i był pięknie negatywny. Modlę się żeby pierwszy był wadliwy. Możliwe też że go zalałam i stąd fałszywy pozytyw.
zarathos
Zaangażowana w BB
Z kolejnego niestetyAle zrobiłaś drugi test z pierwszego moczu czy kolejnego ?
reklama
zarathos
Zaangażowana w BB
Na fotce nie widać ale na tym po lewej jest nieszczęsny chujocieńZawsze też możesz wstawić fotę to doradzimy
Załączniki
Podziel się: