reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ektopowe babeczki gotowe na ploteczki

Ja w poniedziałek przedłużyć L4 akurat bym trafiła na nockę a tu pokazuje -15 na termometrach 😭😭 Ja Beskidy nie wiem jak wytłumaczyć nie daleko Babiej Góry 😁 ja właśnie miałam pytać jak macie na imię bo moje jw 😆

reklama
Ja w poniedziałek przedłużyć L4 akurat bym trafiła na nockę a tu pokazuje -15 na termometrach 😭😭 Ja Beskidy nie wiem jak wytłumaczyć nie daleko Babiej Góry 😁 ja właśnie miałam pytać jak macie na imię bo moje jw 😆
Ooo😁😁 właśnie czytam książkę Miszczuk i tak mi się pomyślało.... Beskidy, baba góra...Patka jest szeptuchą haha!! 🤩

Dziewczyny nie uwierzycie...miałam sen że byłam w ciąży...ciąża się źle rozwija nic nie widać w macicy...wstaje zlana potem. Mam okres od dwóch dni...i to taki mocny ze skrzepami z czym chcesz ale idę zrobić test i...jest kreska. Jest chujocień😱😭😭😭😭😭 to jest dokładnie ta sama sytuacja jak przy mojej cp 😭 jadę na bete błagam trzymajcie kciuki oto oby test się mylił

Dziewczyny nie uwierzycie...miałam sen że byłam w ciąży...ciąża się źle rozwija nic nie widać w macicy...wstaje zlana potem. Mam okres od dwóch dni...i to taki mocny ze skrzepami z czym chcesz ale idę zrobić test i...jest kreska. Jest chujocień😱😭😭😭😭😭 to jest dokładnie ta sama sytuacja jak przy mojej cp 😭 jadę na bete błagam trzymajcie kciuki oto oby test się mylił
Trzymam, jak coś to pisz, zajmiemy Ci myśli

Ja od miesiąca mam aby albo mi się syn śni albo córka albo jestem w ciąży i leżę w szpitalu . Tylko to leżenie nie jest takie normalne bo albo w jakimś pokoju na strychu albo z dziewczynami co mają dzieci .. masakra 😥😥 trzymam kciuki za was 💚

Już beta zrobiona. Wyniki wieczorem. Zrobiłam drugi test sikany i był pięknie negatywny. Modlę się żeby pierwszy był wadliwy. Możliwe też że go zalałam i stąd fałszywy pozytyw.
W samochodzie to się tak poryczałam że masakra. W dodatku mąż jest za granicą bo mieszkam we Francji i przyleciałam odwiedzić rodziców. Zadzwoniłam do niego oczywiście cała zapłakana...

Już beta zrobiona. Wyniki wieczorem. Zrobiłam drugi test sikany i był pięknie negatywny. Modlę się żeby pierwszy był wadliwy. Możliwe też że go zalałam i stąd fałszywy pozytyw.
W samochodzie to się tak poryczałam że masakra. W dodatku mąż jest za granicą bo mieszkam we Francji i przyleciałam odwiedzić rodziców. Zadzwoniłam do niego oczywiście cała zapłakana...
Ale zrobiłaś drugi test z pierwszego moczu czy kolejnego ?

reklama

Załączniki

• IMG_20240104_091810.jpg
    IMG_20240104_091810.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 58
Do góry