reklama
Patka2207
Fanka BB :)
No ja nie widzę nic. Dobrze rozumiem Ty teraz masz okres ? Czy Ci się to śniłoNa fotce nie widać ale na tym po lewej jest nieszczęsny chujocień
zarathos
Zaangażowana w BB
Mam okres. Od dwóch dni i to taki mocny.No ja nie widzę nic. Dobrze rozumiem Ty teraz masz okres ? Czy Ci się to śniło
A śniło mi się że miałam drugi raz cp i dlatego zrobiłam rano test który zalałam...
Patka2207
Eee myślę , że to okres Jest jeszcze w terminie masz goMam okres. Od dwóch dni i to taki mocny.
A śniło mi się że miałam drugi raz cp i dlatego zrobiłam rano test który zalałam...
zarathos
Zaangażowana w BB
Tak. Tylko przy cp miałam taką samą sytuację. Dostałam okres normalnie i jak się skończył to za dwa dni zaczęło się plamienie i bóle i okazało się że to cp. Dlatego okres okresem ale różnie może być...Eee myślę , że to okres Jest jeszcze w terminie masz go masz
Patka2207
Testy są negatywne i myślę że beta też będzieTak. Tylko przy cp miałam taką samą sytuację. Dostałam okres normalnie i jak się skończył to za dwa dni zaczęło się plamienie i bóle i okazało się że to cp. Dlatego okres okresem ale różnie może być...
Ale wiesz ze to sen, nie? Psychika Ci już figle płata bo dużo przeszłaś. Spróbuj się nie martwić na zapas ja w ogóle nie ogarniam tego widzenia cienia cieni cienia bo jak ja zrobiłam test to krechy były wyraźne a jakby nie były to bym za negatyw uznała, dziwna jestemMam okres. Od dwóch dni i to taki mocny.
Patka2207
Ja tam w moje przynajmniej wierzę . Noc przed zrobieniem testu śniło mi się , że byłam przy operacji- wyciagli dziecko z brzucha, kleszczami wyrywali mu zęby a Potem włożyli spowrotem . Do końca życia nie zapomnę tego snu i czułam, że źle wróży . Ale racja taka psychika bo mi się szpital i dzieci od miesiąca snija też nie przyjemne ...
zarathos
Zaangażowana w BB
Haha tak wiem, ale bywa i tak że coś w tych snach jednak jest...Ale wiesz ze to sen, nie? Psychika Ci już figle płata bo dużo przeszłaś. Spróbuj się nie martwić na zapas ja w ogóle nie ogarniam tego widzenia cienia cieni cienia bo jak ja zrobiłam test to krechy były wyraźne a jakby nie były to bym za negatyw uznała, dziwna jestem
A co do testu to mnie nigdy chujocień nie zawiódł...jak był to coś było na rzeczy. W tym wypadku podejrzewam że zalałam ten test i stąd chujocień. Zdaje sobie sprawę że na fotce nic nie widać ale na żywo jest. Nawet mój tato widział. Mimo wszystko czuje się trochę spokojniejsza i bardzo dziękuję że ze mną jesteście!!
reklama
Podziel się: