reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ektopowe babeczki gotowe na ploteczki

Ale powiedzcie same, widać nawet że testowa tego po lewej jest jakaś dziwna. Po prostu był zalany...modlę się o to.

reklama
Eee myślę , że to okres Jest jeszcze w terminie masz go masz
Tak. Tylko przy cp miałam taką samą sytuację. Dostałam okres normalnie i jak się skończył to za dwa dni zaczęło się plamienie i bóle i okazało się że to cp. Dlatego okres okresem ale różnie może być...

Mam okres. Od dwóch dni i to taki mocny.
A śniło mi się że miałam drugi raz cp i dlatego zrobiłam rano test 😅 który zalałam...
Ale wiesz ze to sen, nie? Psychika Ci już figle płata bo dużo przeszłaś. Spróbuj się nie martwić na zapas 😘 ja w ogóle nie ogarniam tego widzenia cienia cieni cienia bo jak ja zrobiłam test to krechy były wyraźne a jakby nie były to bym za negatyw uznała, dziwna jestem 😂

Ja tam w moje przynajmniej wierzę . Noc przed zrobieniem testu śniło mi się , że byłam przy operacji- wyciagli dziecko z brzucha, kleszczami wyrywali mu zęby a Potem włożyli spowrotem . Do końca życia nie zapomnę tego snu i czułam, że źle wróży . Ale racja taka psychika bo mi się szpital i dzieci od miesiąca snija też nie przyjemne ... 🙄

Ale wiesz ze to sen, nie? Psychika Ci już figle płata bo dużo przeszłaś. Spróbuj się nie martwić na zapas 😘 ja w ogóle nie ogarniam tego widzenia cienia cieni cienia bo jak ja zrobiłam test to krechy były wyraźne a jakby nie były to bym za negatyw uznała, dziwna jestem 😂
Haha tak wiem, ale bywa i tak że coś w tych snach jednak jest...
A co do testu to mnie nigdy chujocień nie zawiódł...jak był to coś było na rzeczy. W tym wypadku podejrzewam że zalałam ten test i stąd chujocień. Zdaje sobie sprawę że na fotce nic nie widać ale na żywo jest. Nawet mój tato widział. Mimo wszystko czuje się trochę spokojniejsza i bardzo dziękuję że ze mną jesteście!! 🥰🥰

reklama
Do góry