reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

EKO-mamy i chusto-mamy :)

reklama
nataszka, ja juz tez sie zakochalam w chustach i nosidlach tej pani <3 gdzies to mozna kupic w ogole? drogie bardzo jest?
Mozna u niej zamówić i szyje pod dzieciaczka na FB masz do niej kontakt. Drogie jest niestety:-(

K8 - wybierasz się na coś z okazji Tygodnia Bliskości?

Ja się podłącze Zylcia pod odpowiedz, ja ide na;
-Masaż dla niemowląt
-Zaśnij maleństwo – nauka śpiewu kołysanek (jesli beda)
- na BLW
- „Nie ma miłości bez złości”. O naszych negatywnych emocjach w relacji z dzieckiem i sposobach na radzenie sobie z nimi.
- Klub kangura
-Chyba na tańce w chuście i Na brafiterke
-Zapisałam Oliśka na taniec i na "Mamo Tato pobaw się ze mną"

a TY;)

ja juz nosze tylko w 2 X i jestem zdania ze lepiej poły trzymaja główke jak sie je rozłozy no i łatwiej usadowic prawidłowo dzieciaka:tak:

Na BLW tez będę!!
Zapisałam się tez na tańce w chustach, jeszcze tylko 2 miejsca zostały :)

Ostatnia edycja:
Gorgusia pewnie ze jest fajna:D Ja uwielbiam ta blizkosc tez,dzis na spacerku bylysmy, ale moja jak rozwiaze to po chwili sie budzi. Mi jednak 2X bardziej chyba pasuje.

chyba muszę się wgryźć w ten temat. Coraz częściej kusi mnie żeby zakupić sobie chustę, bo teraz myślę że by mi się czasem przydała. Wiem że pisałyście już jakie najlepsze itd. więc jak będę miała czas to nadrobię temat i może się zdecyduje. Tylko jeszcze fundusze muszę znaleźć. Szkoda że nie mam żadnych urodzin albo imienin to bym sobie w prezencie zażyczyła. Hehe chyba że na rocznicę ślubu, bo niedługo mamy :-)

udało mi się zrobić fotkę żeby Wam pokazać jak odwijam chustę na ramię żeby odsłonić Hani buzię :) proszę:

DSC_6192.jpg

reklama
dziewczyny, mam problem z chustą - co Wy ubieracie dzieciom na nóżki? spodenki, rajstopki, skarpetki, buciki?
otóż moja Hania po wyjęciu z chusty ma bardzo zimne nóżki niezależnie od tego co jej ubiorę. ponoć zimne nóżki mogą być np od za bardzo uciskających skarpetek - więc czy chusta też w jakiś sposób nie uciska nóżek? zawsze uważam żeby nie wcinało się nic pod kolanka ani w żadne inne miejsce, układam chustę dokładnie, staram się by Hania "miękko" siedziała, ubieram jej grube skarpetki i ocieplane buciki (widać na fotce dwa posty wyżej) a nóżki zimne i takie jakieś szare... co jest nie tak??

Ostatnia edycja:
Do góry