To normalne, nie masz się o co martwić. Jak śpi może z rękami robić co chce. Ale w trakcie zabawy na brzuszku nie powinien się w takiej pozycji podnosić.cornelka pisze:Czy jak wasze dzieci leżą na brzuszku to odginają rączki do tyłu? Mój tak zaczął odginać od kilku dni i nie wiem czy to ok czy nie?
U nas na początku nie było różowo. Ale zawiązywałam Tymka najpierw na króciutko, potem na coraz dłużej. Ogólnie chyba teraz lubi, bo szybko w niej zasypia :-).LeRemi pisze:czy Wasze dzieci nie plakaly nic a nic przy pierwszych motaniach, od razu polubily chustowanie???
Robią nawet specjalne polary i kurtki do ubrania przy noszeniu dziecka w chuście. Według mnie na zwykłych spacerach wystarczy polar tatusia .Agnes pisze:Tylko czy chusty nadaja sie na zime lub pozna jesien??
Eee tam, ja bym te ceratki olała. Mam wrażenie, że pupa się w tym zaparzyć może. Ja jestem wygodnicka i zostaję przy jednorazowych pieluchach.Agnes pisze:Jak bedę miała coś wiecej czasu to poszukam wielorazowych i tych ceratek do tetrowych i poprobuję, pewnie wrócę do pampersów, ale spróbować można
A ja tak się przyzwyczaiłam do wiązania Tymka z przodu, że nie zastanawiałam się nawet, jak to się robi żeby dziecko na plecach zawiązać... Niesamowite to :-): Noszenie w chuście - Paweł Zawitkowski - Mamo Tato co Ty na to? - YouTube.