reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Dzięki dziewczyny ;-)
HappyBeti w sobotę jej założyłam jedną na próbę. Pieluchy miałam wcześniej,ale brak wiadra mnie lekko hamował wolałam się nie rozpędzać bez tego akcesorium ;-) Dziś nam szybko dzień minął,wręcz bezproblemowo. Były 2 kupy,ale zatrzymane na papierku,więc git Oby więcej takich dni Szkoda tylko,że choroba Majkę męczy
HappyBeti w sobotę jej założyłam jedną na próbę. Pieluchy miałam wcześniej,ale brak wiadra mnie lekko hamował wolałam się nie rozpędzać bez tego akcesorium ;-) Dziś nam szybko dzień minął,wręcz bezproblemowo. Były 2 kupy,ale zatrzymane na papierku,więc git Oby więcej takich dni Szkoda tylko,że choroba Majkę męczy
margerrita
Fanka BB :)
to jeszcze dopytam, a jakej firmy macie, bo sie chyba skusze
Ida Sierpniowa
Happy Flute:-)
lolkak
Październikowa Mama Mai
Mam jedną Happy Flute, 5 BamBams i 2 niezidentyfikowane z Allegro ;-) wszystkie oczywiście kieszonki ze standardowymi wkładami(dziś pierwsza noc licze że obędziemy się bez bambusów ;-) Zrobiłam sobie dodatkowy wkład chłonny z ręczników,bo do tych no-name miałam tylko jeden ;-)
Margerita zapraszamy do zabawy ;-)
Natolin dzięki bardzo :-)
Za to pobawiła się trochę i zrobiłam swoje mleczko do demakijażu. Powiem wam,że rewelka jak na razie,bo mojej aż za bardzo wrażliwej skórze nic nie jest.
Margerita zapraszamy do zabawy ;-)
Natolin dzięki bardzo :-)
Za to pobawiła się trochę i zrobiłam swoje mleczko do demakijażu. Powiem wam,że rewelka jak na razie,bo mojej aż za bardzo wrażliwej skórze nic nie jest.
Ida Sierpniowa
ja tam dalej wieczorowo pieluszkuję;-)ale to raczej dlatego że rzadko w ciagu dnia jesteśmy w domu a na spacery czy jak młoda do babci wybywa to jednak pampersy muszą być
lolkak
Październikowa Mama Mai
HappyBeti idź na żywioł Ja też do końca nie była przekonana (rodzina do tej pory uważa to za fanaberię ) ale allegro zadecydowało za mnie wygrałam aukcje i nie było odwołania ;-) Po jednym dniu nie moge się za dużo wypowiedzieć,ale jak na razie nie będę żałować:-)
Ida a dodatkowe chłonniejsze wkłady nie załatwiły by sprawy? Zawsze dobre i takie wieczorowe pieluchowanie ;-)
Ida a dodatkowe chłonniejsze wkłady nie załatwiły by sprawy? Zawsze dobre i takie wieczorowe pieluchowanie ;-)
reklama
Podziel się: