reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Eko-mama, eko-dziecko

lolkak- a ja myślałam,że Wy już używacie:tak:.
Aha,bylam w Rossmanie i akurat papieru Babydream nie było:sorry2::-(.Był Rossmannowski Alouette (ok 5 zł za 80 szt.),Velvet i Lilliputz ok. 8 zł za 70 szt.

reklama
Dzięki dziewczyny ;-)

HappyBeti w sobotę jej założyłam jedną na próbę. Pieluchy miałam wcześniej,ale brak wiadra mnie lekko hamował :-D wolałam się nie rozpędzać bez tego akcesorium ;-) Dziś nam szybko dzień minął,wręcz bezproblemowo. Były 2 kupy,ale zatrzymane na papierku,więc git :-D Oby więcej takich dni:cool2: Szkoda tylko,że choroba Majkę męczy

Mam jedną Happy Flute, 5 BamBams i 2 niezidentyfikowane z Allegro ;-) wszystkie oczywiście kieszonki ze standardowymi wkładami(dziś pierwsza noc licze że obędziemy się bez bambusów ;-) Zrobiłam sobie dodatkowy wkład chłonny z ręczników,bo do tych no-name miałam tylko jeden ;-)

Margerita zapraszamy do zabawy ;-)

Natolin dzięki bardzo :-)

Za to pobawiła się trochę i zrobiłam swoje mleczko do demakijażu. Powiem wam,że rewelka jak na razie,bo mojej aż za bardzo wrażliwej skórze nic nie jest.

Hm....może i ja sie za to zabiorę na serio????To wielorazowe pieluszkowanie w sensie.Przynajmniej na dzień na początek?

ja tam dalej wieczorowo pieluszkuję;-)ale to raczej dlatego że rzadko w ciagu dnia jesteśmy w domu a na spacery czy jak młoda do babci wybywa to jednak pampersy muszą być

HappyBeti idź na żywioł :-D Ja też do końca nie była przekonana (rodzina do tej pory uważa to za fanaberię :-D) ale allegro zadecydowało za mnie :-D wygrałam aukcje i nie było odwołania ;-) Po jednym dniu nie moge się za dużo wypowiedzieć,ale jak na razie nie będę żałować:-)

Ida a dodatkowe chłonniejsze wkłady nie załatwiły by sprawy? Zawsze dobre i takie wieczorowe pieluchowanie ;-):tak:

reklama
Lolkak- tak całkiem na zywioł nie mogę, zprostego powodu,że za mało pieluszek jeszcze mam:tak:- 2 to nie jest ilośc zawrotna ani nawet wystarczająca.Jak zaopatrzę się w więcej,wtedy na pewno ruszę smielej:tak:

Do góry