reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Eko-mama, eko-dziecko

Widzę, że pieluszki wielorazowe dlaej na tapecie...ja chciałam dawno kupić i tak mi schodzi. Ale teraz będę chustę kupować i zamówię, na początek 2 dla Zuu. Bo jednak dla maleństwa jednorazówki będę używać...jakoś nie mogę sobie wyobrzić wielorazowych na początek ;-).
A zamówię z firmy Lenny Lamb, ale wypowiem się jak ich użyje

reklama
:tak:To fakt,przy tej ilości kup,jaką produkuje noworodek to cięzko by było jeszcze pranie wielorazówek sobie dokładać....:-p.Ale fakt,że Tobie "opłaca się " wielorazówki zamówic,bo po Zuu jeszcze drugie maleństwo skorzysta :tak:

Happy no ciężko by było choć wiesz to wakacje więc może się skuszę ;-). Nie żartuje spróbuje dla Zuzki, a jak małe będzie większe i Zuzkowe się sprawdzą to dokupię :-)

Sarisa na pewno szybciej miała byś pełny wsad do pralki:-D;-) Co do noworodków to ja bym zaczęła z wielo dopiero wtedy jak będzie można stosować te papierki tj od (chyba) 6 tyg;-)

HappyBeti ja też muszę rozszerzyć swoja "kolekcję" ;-) Na razie mam tylko 8 co akurat teraz pozwala mi na pranie co 2 dni,bo podczas choroby Maja mało siusia:tak:

A nie wiecie czym moge odplamiać pieluszki? Najwięcej plam z kupek mam na wkładach,no ale na kieszonce też się znalazło ;-) czy musze koniecznie kupic to mydło Imse Vimse czy jest coś równie dobrego jak Vanish? ;-)

Lolkak- ja do wszelkiego rodzaju plam uzywam odplamiacza Ariel tego w żelu.Jestem b. zadowolona:tak:.Ale o co chodzi?Że ma byc "naturalny " czy jak?Bo nie rozumiem....

a mi do głowy przyszło mydełko do odplanmiania Dr Beckman czy jakos tak w rossmannie toto jest. kosztuje ok.7 zł chyba, ale jest rewelacyjne. tylko skład musiałabys sobie przeczytać bo nie wiem co ma w sobie ze tak dobrze odplamia:eek:

Tylko wiem,że właśnie niektórych rzeczy nie wolno znów w mydle prac....:///.Bo osad zostawia.No,nie wiadomo,czy to "mydełko" to mydełko,czy tylko tak się mówi....zgłupiec można ;).

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry