reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Eko dom - co działa a co jest tylko mitem?

reklama
A ja mam kilka nowych sposobów/ metod, które wykorzystałam w weekend do sprzątania, ale dajcie mi się ogarnąć po urodzinkach Córci. ;-)

Dziewczyny ratujcie!

Zrobiłam segregację ciuszków po Adriannie. Kupki są 0-3, 3-6, 6-9.

Troszkę jestem załamana, bo na wielu ciuszkach pojawiły się żółte plamy ... :wściekła/y: Nie wiem skąd się wzięły, nie wiem czy w praniu zejdą, póki co staram się nie martwić i nie denerwować. Skupię się jutro na nich, jak nie zejdą w pierwszym praniu z dodaniem sody, to polecę po odplamiacz do białego i kolorowego i będę się bawić. I potem jeszcze z 2 razy wypiorę. Dobrze, że się wzięłam za to. :dry:

Jakieś domowe sposoby???????????????????????????????

to teraz ja mam problem z plamami
zrobiłam pranie ciuchów Małej - kolorowego
na 40 stopni
i coś czerwonego mi puściło
i mam kilka ubranek w plamki czerwone :( co robić

Lilijanna ;-) poradziłaś sobie z tymi plamami? bo ja też mam takie...i też nie wiem od czego...ciuchy leżały w torbie na strychu u rodziców...

inne plamy zwalczam tak: sypię płatki mydlane do miski, zalewam gorącą wodą i wrzucam poplamione ciuchy... moczą się tak aż....woda nie zacznie śmierdzieć :szok: a potem sru do pralki na normalne pranie ;-) uratowałam tak sweterek po Jasiu z coccodrillo - w 2 normalnych praniach plama była a po tym moczeniu...sweterek jak nowy ;-)

reklama
do_ti - myślę, bo z białym to bym sobie poradziła, a kolorowe myślę.
rubi - jako, że w moim przypadku była to bawełna i rozmiarówka od 56-75 to wrzuciłam na 90 stopni i zeszło samo. Ale koleżanka prała normalnie i też zeszło. :tak:

Do góry