reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziwny test ciazowy?? Pozytyw / negatyw

Gabi12345

Fanka BB :)
Dziewczyny jestem 5 dni przed @, dzisisj zrobiłam test popołudniu i odrazu 2 kreski i odrazu zrobiłam drugi test, ale a drugim już ani śladu drugiej kreski? Miałyście kiedyś taki przypadek?

Załączniki

• IMG_20221012_153416.jpg
    IMG_20221012_153416.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 934
reklama
Dziewczyny jestem 5 dni przed @, dzisisj zrobiłam test popołudniu i odrazu 2 kreski i odrazu zrobiłam drugi test, ale a drugim już ani śladu drugiej kreski? Miałyście kiedyś taki przypadek?
Te pinki czasem dają fałszywie dodane wyniki.
Ale mogłaś również ten drugi źle wykonać. Najlepiej zrobić betę. Jeśli test wyszedł faktycznie pozytywny to beta będzie jak najbardziej wiarygodna.

Domyślam się, że ten drugi test jest z kolejnej próbki moczu (nie tej samej)? Mogło być tak, że stężenie HCG już za małe. Tak jak dziewczyny piszą, powtórka testu (najlepiej za kilka dni) albo badanie krwi.
Właśnie to chciałam pisać. Widzę że to sikańce. W obu próbkach moczu mogło być inne stężenie bety. No chyba, że miałaś mocz w jakimś pojemniku i oba testy poszły z tej samej próbki.
Powtórz najlepiej z porannego moczu 👍

Domyślam się, że ten drugi test jest z kolejnej próbki moczu (nie tej samej)? Mogło być tak, że stężenie HCG już za małe. Tak jak dziewczyny piszą, powtórka testu (najlepiej za kilka dni) albo badanie krwi.
na pierwszym teście wyraźna krecha wiec jeśli to ciąża to jutro z próbki z całej nocy będzie już sprawa wyjaśniona 🙈🙈🙈

reklama
Do góry