Chérie
Mama Danielka
hahahahh Boze ale my mamy piekne sny !!!
całkowicie się zgadzam...
u mnie od ponad tygodnia zero snów o dziecku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahahh Boze ale my mamy piekne sny !!!
Ja jeszcze ani razu nie sniłam o niemowlaku o ciazy itp ....nic Za to inne sny nawiedzaja mnie all the timecałkowicie się zgadzam...
u mnie od ponad tygodnia zero snów o dziecku.
A pytanko... czy kotek przy karmieniu mruczal???Mi sie sniło dzisiaj ze bylismy z moim na tym USG całym i tam w rozpoznaniu bylo napisane ze jeden to chłopak, a drugie że to ZEUS - co miało oznaczac ze to obojniak , no czym sie zmartwiłam, a potem urodziłam jedno dziecko przez cesarke, a drugie jeszcze nosiłam w brzuchu zeby podrosło. I to co urodziłam chłopczyka karmiałam piersią, tylko jak go miałam przystwić do piersi to zamienił sie w kota???? hahaha i karmilam cyckiem kota... Chyba jestem nienormalna haahhaha
kocisko jakies rozleniwione bylo, chyba mu bylo dobrze ahhaa, ja lubie koty ale bez przesadyzmuA pytanko... czy kotek przy karmieniu mruczal???
Doslownie fantastyczne)
A mi sie nie sni moja pociecha ...
hahahahahahah karmic cycem kota .nie drapał pazurami ???? ahhahaMi sie sniło dzisiaj ze bylismy z moim na tym USG całym i tam w rozpoznaniu bylo napisane ze jeden to chłopak, a drugie że to ZEUS - co miało oznaczac ze to obojniak , no czym sie zmartwiłam, a potem urodziłam jedno dziecko przez cesarke, a drugie jeszcze nosiłam w brzuchu zeby podrosło. I to co urodziłam chłopczyka karmiałam piersią, tylko jak go miałam przystwić do piersi to zamienił sie w kota???? hahaha i karmilam cyckiem kota... Chyba jestem nienormalna haahhaha
Mi sie sniło dzisiaj ze bylismy z moim na tym USG całym i tam w rozpoznaniu bylo napisane ze jeden to chłopak, a drugie że to ZEUS - co miało oznaczac ze to obojniak , no czym sie zmartwiłam, a potem urodziłam jedno dziecko przez cesarke, a drugie jeszcze nosiłam w brzuchu zeby podrosło. I to co urodziłam chłopczyka karmiałam piersią, tylko jak go miałam przystwić do piersi to zamienił sie w kota???? hahaha i karmilam cyckiem kota... Chyba jestem nienormalna haahhaha