kopciuszek2107
Fanka BB :)
Ja tez lubie sobie pogadac we snie ale modlic sie jeszcze nie modliłama moze i powinnam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też się ze mnei smieje,że gadam przez senJa tez lubie sobie pogadac we snie ale modlic sie jeszcze nie modliłama moze i powinnam
ja nawet czasem chodziłam.. ale teraz..opowiem Wam mój dzisiejszy sen.. ;|Mój też się ze mnei smieje,że gadam przez sen
Twoje sny tez niczego sobie ahhahahaha ...Boze ale wyobraznia potrafi nam spłatac figle hahahaMacie super sny
Mi sie nic nie sni, czasami maluszek wypada mi z rak. Za to w poprzedniej ciazy wychodzil taka wielka noga przez brzuch...skora naciagnieta do ziemi ... ale nie udalo mu sie.
Za to dzis we snie chcialo mi sie potwornie siu-siu i poszlam gdzie trzeba, a tu patrze - jestem facetem!!! I tak na siedzaco absolutnie zaskoczona zalatwilam sprawe za pomoca siusiaka.
To chyba na syna takie sny...)))
Marta ja mam to samo ,czesto gesto snie o tym ze moj Patryk sie topi !!!!!Jego twarz zawsze jest pod woda !A on patrzy na mnie i wyciaga raczke !!!ja to mam jakies lękliwe sny, później bardzo się boje, bo np śni mi się, że Antos wpada pod samochód albo że zrzucam dziecko ze schodów jakaś nienormalna w tej ciąży jestem:-(
Marta ja mam to samo ,czesto gesto snie o tym ze moj Patryk sie topi !!!!!Jego twarz zawsze jest pod woda !A on patrzy na mnie i wyciaga raczke !!!
To tez madre nie jest