reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś są Twoje urodziny !!!!!

dołączam sie do życzeń - sto lat Melanie, niech sie spełnią Twe marzenia i niech otaczają Cię tylko życzliwi ludzie! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Twoje imię w kalendarzu,
To jest Twój szczęśliwy dzień,
Poczta kwiatów w korytarzu,
Już za chwilę spotka Cię!
Życzeń pęki weź do serca,
I uśmiechaj często się...
Smutków niech Ci nikt nie wkręca,
Dziś są imieniny Twe!
Sto lat dla Ciebie Melanie z okazji imienin :-*

s_779.jpg

Melusiu sto latek
duuuużo zdróweczka,
pieniędzy, szczęścia,
pociechy z córci,
masy radosnych chwil z mężusiem
i żeby Ci się w życiu wszystko układało jak sobie zamarzysz.

Melunia ;D slonko niech Ci swieci zawsze i wszedzie ;D
niech codziennie spelniaja sie Twoje marzenia
a radosc wypelnia Twe mysli ;D

dziękuje serdusza Wy moje :-* :-* :-* :-*
a mąż zapomniał :( ale przypomniało mu się koło 22 i udawał, że nie zapomniał >:D jak ja lubie takie ściemy :p
mówi, że coś przygotował :p jaaaasne

Melanie pisze:
dziękuje serdusza Wy moje :-* :-* :-* :-*
a mąż zapomniał :( ale przypomniało mu się koło 22 i udawał, że nie zapomniał >:D jak ja lubie takie ściemy :p
mówi, że coś przygotował :p jaaaasne

no i ? ...

fajosko było na Tańcu z Gwiazdami ale fak jest faktem
29 maja o 22 przypomniało się Tobie koteczku ;D o moich imieninach
wiem, że wczesniej planowałeś zabrać mnie na to show 30 maja
ale 29 maja ZA Po MNIA ŁEŚ !!! ;D

reklama
Melanie, zgarniasz ostatnio najpiękniejsze bukiety  ;)
"...Wszystkiego o czym marzysz , czego pragniesz życzyć Tobie chce..." Joankowa familia
Melanie: szczęscia , uśmiechu i siły wewnętrznej na wieki wieków... buźka  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ryczka3cc.jpg

Do góry