reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dziś są Twoje urodziny !!!!!

dołączam sie do życzeń - sto lat Melanie, niech sie spełnią Twe marzenia i niech otaczają Cię tylko życzliwi ludzie! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Twoje imię w kalendarzu,
To jest Twój szczęśliwy dzień,
Poczta kwiatów w korytarzu,
Już za chwilę spotka Cię!
Życzeń pęki weź do serca,
I uśmiechaj często się...
Smutków niech Ci nikt nie wkręca,
Dziś są imieniny Twe!
Sto lat dla Ciebie Melanie z okazji imienin :-*

s_779.jpg

Melusiu sto latek
duuuużo zdróweczka,
pieniędzy, szczęścia,
pociechy z córci,
masy radosnych chwil z mężusiem
i żeby Ci się w życiu wszystko układało jak sobie zamarzysz.

Melunia ;D slonko niech Ci swieci zawsze i wszedzie ;D
niech codziennie spelniaja sie Twoje marzenia
a radosc wypelnia Twe mysli ;D

dziękuje serdusza Wy moje :-* :-* :-* :-*
a mąż zapomniał :( ale przypomniało mu się koło 22 i udawał, że nie zapomniał >:D jak ja lubie takie ściemy :p
mówi, że coś przygotował :p jaaaasne

Melanie pisze:
dziękuje serdusza Wy moje :-* :-* :-* :-*
a mąż zapomniał :( ale przypomniało mu się koło 22 i udawał, że nie zapomniał >:D jak ja lubie takie ściemy :p
mówi, że coś przygotował :p jaaaasne

no i ? ...

fajosko było na Tańcu z Gwiazdami ale fak jest faktem
29 maja o 22 przypomniało się Tobie koteczku ;D o moich imieninach
wiem, że wczesniej planowałeś zabrać mnie na to show 30 maja
ale 29 maja ZA Po MNIA ŁEŚ !!! ;D

reklama
Melanie, zgarniasz ostatnio najpiękniejsze bukiety  ;)
"...Wszystkiego o czym marzysz , czego pragniesz życzyć Tobie chce..." Joankowa familia
Melanie: szczęscia , uśmiechu i siły wewnętrznej na wieki wieków... buźka  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ryczka3cc.jpg

Do góry