reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dziś są Twoje urodziny !!!!!

O rany , kochane dziękuję wam w imieniu majuśki, chociaż wasza wtopa przy mojej to nic, ja majce złożyłam życzenia na odległośc , przez telefon, w dodatku jak mi córka o fakcie przypomniała...
W dniu imienin tak długo się zabierałam za dzwonienie, aż zapomniałam :-X :angel:
rower to dziecinie wynagrodzi ;D

reklama
Melanie pisze:
A ja dzisiaj pod prysznicem :p skumałam, że jest przeciez jeszcze Majka od Joanki :o i my życzeń na czas nie złożyłyśmy :(
Melanie zastanawiałam się dlaczego pod prysznicem takie myśli dziwaczne ci do główki wpadały, weszłam pod prysznic i skumałam, że pewnie ciocia Melcia zastanawiała się " Jakim cudem ta Joanka pamiętała o imieninkach Majki Beatkowej..."
;-)

:D :D :D :D

Ja pod prysznicem poprostu zawsze intensywnie myślę :D
może dlatego, że czynności są nudne i staram się zająć czymś swoją głowę ::) ;D

Twoja podprysznicowa zdolość koncentracji wydaje sie być podobnej genezy ::) :D

Melanie pisze:
:D :D :D :D

Ja pod prysznicem poprostu zawsze intensywnie myślę  :D
może dlatego, że czynności są nudne i staram się zająć czymś swoją głowę  ::)  ;D

Twoja podprysznicowa zdolość koncentracji wydaje sie być podobnej genezy  ::) :D

JA TEŻ OSTATNIO INTENSYWNIE MYŚLĘ POD PRYSZNICEM - ŻEBY MNIE PRĄD NIE KOPNĄŁ

20 kwietnia WINIA miała imieninki
a MONIA 4 maja :) :) :) :) :) :) :)

Dziewczyny ogromne buziaki
spóżnione ale też się liczą ;)

Dziękuję bardzo, ale...zapomniałam o imieninach - przyznam sie wam, że przypomniało mi się, kiedy teściowie zadzwonili z życzeniami :D :D :D :D :D

Melanie, nasza dzielna Mamusiu, szampaskiego dnia  :-* :-* :-* :-*, oby Twoje pierwsze "mamusiowe" imieniny był napiękniejszymi jakie miałaś i jednymi z najpiękniejszych jakie będziesz miała. U boku Paris i Taty.

mel2zb.jpg

reklama
Do góry