reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

reklama
Witamy Wiktorię w gronie marcowych Chodzików:-):-):-)

a mi wczoraj zakręciła się łezka w oku jak Zosia prawidłowo włożyła klocki do sortera!!! na zabawce pisze od 12 m, rozipera mnie duma! musze teraz pomyśleć o innych edukacyjnych układankach, zakłądanie kółke n apalik to już łatwizna;-)

No i chciało mi się raczkowania:-D, no to mam:tak:i biorę się za gruntowne mycie podłóg, a maluch mi wszystko potem wyfroteruje:-).

Mrówka Z - zdolniacha, ale w końcu to duza dziewczynka, ma całe 10 miesiączków:-D,
brawo :tak::tak::tak::tak:

Dziękujemy za gratulacje. Czytałam, że dziecko nowe umiejętności zdobywa stopniowo, a u nas są raczej skoki rozwojowe, i to zawsze po ukończeniu kolejnego m-ca. Córcia jednego wieczoru zaczęła pełzać do tyłu, a na drugi dzień już raczkowała. A teraz jak zrobiła pierwsze pięć kroków to na tym się nie skończyło i już chodzi. Teraz to dopiero nie mam spokoju :-) Wczoraj dorwała jeździk i biegała za nim, jak doszła do końca pokoju to krok do przodu, łapała za kierownicę i na drugi koniec pokoju i tak w kółko. A śmiała się :-D

madzikm u Nas córcia zakłada kółka na piramidkę. Niestety po garnuszku na klocuszek, zostały nam tylko klocki (oddaliśmy na gwarancję i po swiętach zwrócili nam kasę), więc Wiktoria nie ma gdzie wkładac klocków.

Muszę się pochwalić, że moje zdolne dziecko samo się kąpie (czyt. samo wchodzi do wanienki) :-D Zdjęcia na zamkniętym.

moja Wika sama wchodzi na łóżko nasze (jest w miare niskie), sama pije i odstawia butelke, jeszcze nie chodzi ale to przed nami i chyba niedługo, bo powoli już puszcza rączki i robi pojedyncze kroki sama, ale po chwili jest bęc na tyłek....

reklama
Moja ma słonika FP iteż wrzuca klocki i ma jeszcze dwie inne zabawki z różnokształtnymi klockami i te próbuje wrzucać

Do góry