reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny potrzebuje porady

reklama
Wszystkie te testy wyglądaja mi na negatywne. Nawet ten z filtrem.
Po drugie, po co nakładasz różne filtry? Jak ma być kreska to będzie ona widoczna gołym okiem a nie przy użyciu technik komputerowych Marvela.
Kolejno, wynik bety tez wskazywałby na brak ciazy.
Przykro mi ale nie tym razem…

Cześć dziewczyny dziś powtórzyłam test i wydaje mi się pozytywny ☺ wizytę mamy umówioną na poniedziałek

Załączniki

• 20220420_124744.jpg
    20220420_124744.jpg
    720,1 KB · Wyświetleń: 198
Hej, ja na wszystkich widzę cień cienia. Taka jasna kreska u mnie niestety nie zwiastowała nic dobrego więc na miejscu autorki leciałabym na betę sprawdzić czy jest przyrost. Daj znać co wyszło :) powodzenia

Cześć dziewczyny dziś powtórzyłam test i wydaje mi się pozytywny ☺ wizytę mamy umówioną na poniedziałek
Przepraszam, ale bez bety, na podstawie tego testu lekarz cię może wyśmiać. On nic nie zobaczy na tym etapie, to po pierwsze. Po drugie, ostatnie zdjęcie też nie jest jakoś potwierdzeniem ciąży. Idź na drugą betę jutro. Nie musisz być na czczo, a wyjdzie ci taniej niż robienie jeszcze kilku testów i opłacenie wizyty u ginekologa (o ile idziesz prywatnie).

reklama
Do góry