Z
zaz208622
Gość
ten test jest zalanyZrobiłam drugi test o godzinie 16 proszę bardzo zdjęcie beż filtra.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ten test jest zalanyZrobiłam drugi test o godzinie 16 proszę bardzo zdjęcie beż filtra.
Ok dziekuje za informacjeten test jest zalany
Przy tak bladej kresce lekarz nic nie zobaczy. Pęcherzyk widać dopiero przy becie ok 1000. Idź jutro na betę i będziesz mieć pewność.Cześć dziewczyny dziś powtórzyłam test i wydaje mi się pozytywny ☺ wizytę mamy umówioną na poniedziałek
Cześć dziewczyny dziś powtórzyłam test i wydaje mi się pozytywny ☺ wizytę mamy umówioną na poniedziałek
Przepraszam, ale bez bety, na podstawie tego testu lekarz cię może wyśmiać. On nic nie zobaczy na tym etapie, to po pierwsze. Po drugie, ostatnie zdjęcie też nie jest jakoś potwierdzeniem ciąży. Idź na drugą betę jutro. Nie musisz być na czczo, a wyjdzie ci taniej niż robienie jeszcze kilku testów i opłacenie wizyty u ginekologa (o ile idziesz prywatnie).Cześć dziewczyny dziś powtórzyłam test i wydaje mi się pozytywny ☺ wizytę mamy umówioną na poniedziałek
Zrobiłaś tą betę w końcu?Cześć dziewczyny dziś powtórzyłam test i wydaje mi się pozytywny ☺ wizytę mamy umówioną na poniedziałek