reklama
Evelinkaaa
Fanka BB :)
Potwierdzona DZIEWCZYNKA :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
no super dziewczynki
Ja nadal w tą moją córkę nie mogę uwierzyć :O
To tak,jak ja,że będzie Synuś! I Zuzi wymarzony Braciszek!
No i tego,że po tych 4 latach jednak w końcu się udało...
dagmar
Potwierdzona DZIEWCZYNKA :-)
gratuluję, cieszysz się?
To tak,jak ja,że będzie Synuś! I Zuzi wymarzony Braciszek!
No i tego,że po tych 4 latach jednak w końcu się udało...
może to tak jest, że jak się lata o czymś marzy i się nie da, to potem człowiek sam nie może uwierzyć, że się udało?
madzikm76
Dla wszystkich foremek serdeczne gratulacje:-)
U nas po dzisiejszym usg wbrew przeczuciom wyszła DZIEWCZYNKA!!!
U nas po dzisiejszym usg wbrew przeczuciom wyszła DZIEWCZYNKA!!!
Evelinkaaa
Dagmar bardzo się cieszę :-) od zawsze marzyłam o dziewczynce :-) i zawsze mówiłam że będzie Zuzka, ale teraz tyle tych Zuzek że chyba jednak pomyślimy nad innym imieniem :-) tylko jakie teraz zacznie się problem :-) no i w końcu wezmę się za malowanie pokoiku jest zielony dodam fioletowe wstawki i będzie pięknie :-):-):-):-):-):-):-)
dagmar
Dagmar bardzo się cieszę :-) od zawsze marzyłam o dziewczynce :-) i zawsze mówiłam że będzie Zuzka, ale teraz tyle tych Zuzek że chyba jednak pomyślimy nad innym imieniem :-) tylko jakie teraz zacznie się problem :-) no i w końcu wezmę się za malowanie pokoiku jest zielony dodam fioletowe wstawki i będzie pięknie :-):-):-):-):-):-):-)
masz rację, będzie pięknie
Ja bym malowała dziewczynkom na fiolet i nad łóżeczkiem coś różowego ale sfera marzeń, zamiast 2 pokoików dziecięcych został 1 więc nici z dziewczęcego pokoiku
A jednak chłopiec:-) nadal nie mogę uwierzyć, jak pani dr pokazała mi krocze to odruchowo stwierdziłam, że pewnie źle widze i szpara:-) śmiała się ze mnie że siusiak że ho-ho i jak to mężczyzna, ręką sobie trochę przy klejnotach pogmerał
AniolekBB
No to widzę, że coraz wiecej dziewczynek
Evelinka - co z tego, że pełno Zuzek, Julek też pełno a ja i tak dam imie takie jak mi się podoba... dasz inne imie a za rok dwa zrobi się na niego taka moda jak teraz jest na Julki, Lenki, Maje itp....
Co do koloru pokoika to ja mam pomalowany pokoik na żółto zielono (dwie ściany żółte, dwie zielone) powiesze jakieś dodatki różowe, fioletowe i myślę, że będzie ok, nie chce typowo dziewczęcego pokoju całego w różu.
Evelinka - co z tego, że pełno Zuzek, Julek też pełno a ja i tak dam imie takie jak mi się podoba... dasz inne imie a za rok dwa zrobi się na niego taka moda jak teraz jest na Julki, Lenki, Maje itp....
Co do koloru pokoika to ja mam pomalowany pokoik na żółto zielono (dwie ściany żółte, dwie zielone) powiesze jakieś dodatki różowe, fioletowe i myślę, że będzie ok, nie chce typowo dziewczęcego pokoju całego w różu.
reklama
dagmar
A jednak chłopiec:-) nadal nie mogę uwierzyć, jak pani dr pokazała mi krocze to odruchowo stwierdziłam, że pewnie źle widze i szpara:-) śmiała się ze mnie że siusiak że ho-ho i jak to mężczyzna, ręką sobie trochę przy klejnotach pogmerał
faceci