reklama
wczoraj się dowiedziałam, a raczej upewniłam w przekonaniu, że to jednak chłopiec jednak już w 12. tygodniu to coś zwisające, to był ewidentnie siusiak zaskoczenia więc nie było, ale mimo wszystko nie mogłam spać w nocy będzie Antoś
jak się prezentują nasze forumowe statystyki odnośnie płci?
an-fotografia
Fanka BB :)
wczoraj się dowiedziałam, a raczej upewniłam w przekonaniu, że to jednak chłopiec jednak już w 12. tygodniu to coś zwisające, to był ewidentnie siusiak zaskoczenia więc nie było, ale mimo wszystko nie mogłam spać w nocy będzie Antoś
Super GoGa_ :-) Antoś - bardzo mi się podoba.
Wg tabelki 13 do 10 na korzyść chłopców i 2 niespodzianki... ale, ale... np. Ciebie w tabelce nie widzę i zapewne nie jesteś jedyna więc statystyki, jak to bywa, nie oddają rzeczywistości...
dagmar
Fanka BB :)
super
Z
Zovita
Gość
Mi pani doktor nie zostawiła żadnych złudzeń. Stwierdziła, że mamy kompletnego faceta
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja już bym chciała w końcu w środę się dowiedzieć,kto tak naprawdę mieszka w moim brzuszku...
Jeden lekarz obstawia Chłopca, moja lekarka Córcię... Ciekawe,co powie Pan od prenatalnego,hehe. ;-)
Jeden lekarz obstawia Chłopca, moja lekarka Córcię... Ciekawe,co powie Pan od prenatalnego,hehe. ;-)