reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczynka czy chłopiec? obraz z USG

reklama
wczoraj się dowiedziałam, a raczej upewniłam w przekonaniu, że to jednak chłopiec :) jednak już w 12. tygodniu to coś zwisające, to był ewidentnie siusiak ;) zaskoczenia więc nie było, ale mimo wszystko nie mogłam spać w nocy :-D będzie Antoś :)
jak się prezentują nasze forumowe statystyki odnośnie płci? :)

wczoraj się dowiedziałam, a raczej upewniłam w przekonaniu, że to jednak chłopiec :) jednak już w 12. tygodniu to coś zwisające, to był ewidentnie siusiak ;) zaskoczenia więc nie było, ale mimo wszystko nie mogłam spać w nocy :-D będzie Antoś :)

Super GoGa_ :-) Antoś - bardzo mi się podoba.
Wg tabelki 13 do 10 na korzyść chłopców i 2 niespodzianki... ale, ale... np. Ciebie w tabelce nie widzę i zapewne nie jesteś jedyna więc statystyki, jak to bywa, nie oddają rzeczywistości...

super :)

Witam rzadko piszę ale czytam na bieżąco, po prostu jak mam coś napisać na tel. to mnie szlak trafia. Ale do rzeczy. Wczoraj na usg okazało się, że mój A. najprawdopodobniej doczekał się upragnionego syna :tak:

reklama
Ja już bym chciała w końcu w środę się dowiedzieć,kto tak naprawdę mieszka w moim brzuszku... :sorry2:
Jeden lekarz obstawia Chłopca, moja lekarka Córcię... Ciekawe,co powie Pan od prenatalnego,hehe. ;-)

Do góry