A w nocy.... MASAKRA cyc co 2, 3 godz. Dlaczego
no właśnie DLACZEGO???
(ja też co noc zadaję sobie te pytanie;-))
Witaj anielap
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak przeczytałam Twój schemat, to szukałam karmienia piersią, no i znalazłam ... w nocy. Może to w tym jest przyczyna?Bardzo podoba mi sie ten schemat. Nasz wygląda podobnie:-)
8 pobudka i cyc
9-9.30 drzemka
11 kaszka-łyżeczką ok.120ml
11.30-13.30 spacer (spanko ok.1-1.5h)
14 obiadek z mięskiem ok.200ml
15.30 deserek (jabłuszko lub słoiczek)
16-17 spanko (czasem tylko 30min.)
17 cyc
19.30 troszkę kaszki (ok.50ml) i cyc
20 spanko
Zosia nigdy nie spała z nami wiec nawet nie wie ze tak mozna.
Za to mam problem z wyrzuceniem Zosi z pokoju. Po prostu jakos nie moge sie zebrac. :-( A z drugiej strony boje sie ze potem sie nie bedzie dalo bo sie tak Zosia przyzwyczai. :-( Na razie sobie wmawiam że nie ma sensu skoro ona jeszcze sie budzi na karmienie. No i boje sie że jej nie uslysze. Ona jak sie budzi to nie placze tylko bryka w łóżeczku.
Z drugiej strony niejednokrotnie bylo tak że ją budzilismy jak przychodzilismy spac.