reklama
mamaIgorka
Aktywna w BB
Nie wiem czy mozna miec dwa swiadczenia
Kunda niestety nie można mieć dwóch świadczeń pielęgnacyjnych. Można mieć dwa zasiłki pielęgnacyjne ale nie dwa świadczenia. Niestety. pozdrawiam
mamaIgorka
Aktywna w BB
Kunda możesz jak najbardziej zasiłek pielęgnacyjny oraz zasiłek rodzinny z wszelkimi dodatkami możesz brać na tyle ile masz dzieci. Natomiast świadczenie pielęgnacyjne może być tylko jedno. Pozdrawiam wszystkich w ten słoneczny dzionek. Kunda jak masz jakieś pytania odnośnie świadczeń rodzinnych i opiekuńczych pytaj śmiało :-)mamaIgorka czyli zasiłek pielegnacyjny i dodatek na rehabilitacje to moge miec na drugie dziecko czy nie?
mamoośka
Fanka BB :)
Jak tam maleństwo?Witam
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
cześć kobiety jak tam dzień minął????????????//
ja mam chwile dla siebie ,dzieci śpią a tatuśka jeszcze nie ma w domu....dni tak mnie wykańczają że jak się położe to 5 minut i mnie nie ma,zobaczymy czy mały da mi dziś pospać......bo ostatnia noc była ciężka !!!!!!!!!!
ja mam chwile dla siebie ,dzieci śpią a tatuśka jeszcze nie ma w domu....dni tak mnie wykańczają że jak się położe to 5 minut i mnie nie ma,zobaczymy czy mały da mi dziś pospać......bo ostatnia noc była ciężka !!!!!!!!!!
Podziel się: