reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

reklama
mama Julci jak sie Julka czuje? Chorobsko przeszlo?
Witaj na szczęście przeszło i wczoraj byliśmy na pierwszym spacerze po chorobie.Obeszło się bez antybiotyku z czego bardzo się ciesze.A co tam u ciebie ciekawego.
Moja Jula żyje choinką jak zobaczyła udekorowane świąteczne wystawy to był jeden wielki krzyk radości tak się cieszyla.W domu od razu zaczeła marudzić bo chce ubierać cholinke jak to ona mówi ale niestety musi jeszcze tydzień poczekać.Nie wiem jak to będzie w tym roku ale będziemy musieli ją dobrze zabezpieczyć przed małą,bo napewno coś zmaluje.

u nas tez chlopcy zafascynowani wszystkimi mogajacymi swiatelkami, ozdobami, tylko wzrokiem za nimi wodza. Jak na razie nie mam sie jeszcze czego bac, bo do sciagania ozdob z choinki jeszcze za mali, ae w przyszlym roku to bedzie sie dzialo:-D
ciesze sie,ze Julka zdrowa i dobrze sie czuje:-):tak:

u nas tez chlopcy zafascynowani wszystkimi mogajacymi swiatelkami, ozdobami, tylko wzrokiem za nimi wodza. Jak na razie nie mam sie jeszcze czego bac, bo do sciagania ozdob z choinki jeszcze za mali, ae w przyszlym roku to bedzie sie dzialo:-D
ciesze sie,ze Julka zdrowa i dobrze sie czuje:-):tak:
Wiesz moja julka jest na etapie "co to jest i po co?" teraz mam troche przerypane bo to dziecko jaet wszędzie i naprawde ma głowe pełną pomysłów tak,że musze jej dobrze pilnować bo jest wszędzie i nie wiadomo co i kiedy zmaluje.W ubieglum roku był problem z choinką bo już wszystko ruszała,ściągała a w tym będzie jeszcze większy bo teraz wszędzie się wspina .
Narazie masz z tym spokój ale poczekaj kochana jeszcze troszke jak maluchy zaczną chodzić...współczuje bo ja mam jednego łobuziaka a ty dwóch...
Nieraz mam na nią nerwy za to jej rozrabianie,ale jak pomyśle co ona przeszła to wszystko mija i lepiej niech rozrabia jakby miała być takim dzieckiem bez werwy.Zresztą ja mam oprócz Julki jeszcze dwójke dużych dzieci 18 i 16 lat więc ma jej kto pilnować,a zresztą tamte dzieci też były bardzo żywe więc jestem przyzwyczajona do zamieszania.Jak tam chłopcy? Zdrowi?
Napisz jak się rozwijają i jacy są już duzi?

Witaj Kunda jak tam po Świętach?U nas ciężko odpoczywamy i nie możemy się pozbierać po świątecznym zamieszaniu

Dobrze, Adas nie była zaineterowany a Macio cały czas zagladał po choinke nawet w drugi dzien swiat pod nie wszedł zeby sprawdzic czy juz wszystko rozdane:-)

Moja Julka codziennie zagląda pod choinke i szuka prezentów a najlepsze jest to,że jak gdziekolwiek dojrzy jakieś pudełko to od razu krzyczy,że to jej prezent.

reklama
Do góry