zielono_mi
Fanka BB :)
mama Julci jak sie Julka czuje? Chorobsko przeszlo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj na szczęście przeszło i wczoraj byliśmy na pierwszym spacerze po chorobie.Obeszło się bez antybiotyku z czego bardzo się ciesze.A co tam u ciebie ciekawego.mama Julci jak sie Julka czuje? Chorobsko przeszlo?
Wiesz moja julka jest na etapie "co to jest i po co?" teraz mam troche przerypane bo to dziecko jaet wszędzie i naprawde ma głowe pełną pomysłów tak,że musze jej dobrze pilnować bo jest wszędzie i nie wiadomo co i kiedy zmaluje.W ubieglum roku był problem z choinką bo już wszystko ruszała,ściągała a w tym będzie jeszcze większy bo teraz wszędzie się wspina .u nas tez chlopcy zafascynowani wszystkimi mogajacymi swiatelkami, ozdobami, tylko wzrokiem za nimi wodza. Jak na razie nie mam sie jeszcze czego bac, bo do sciagania ozdob z choinki jeszcze za mali, ae w przyszlym roku to bedzie sie dzialo
ciesze sie,ze Julka zdrowa i dobrze sie czuje:-)