reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

Kerna brawo dla Michałka za pierwsze kroczki
teraz to się zacznie pilnowanie :tak:

a ja mam dzisiaj zły dzień:wściekła/y:
okazało się że mała ma bardzo złe wyniki więc
próbuję dostać się do lekarzy z Michalinką i co
zero szans na ten rok a na każdym prawie mam napisane pilne
do dupy z tym całym NFZ
pół dnia siedziałam i dzwoniłam po szpitalach poradniach

nie stać mnie żeby do wszystkich specjalistów chodzić prywatnie a w tym roku już koniec wolnych miejsc gdziekolwiek

więc mam doła:-(
jak mam wybrać który lekarz ważniejszy?

poryczałam się :-(

reklama
Jejku, Kerna, ale cudnie!!!! Ciesze się strasznie razem z Tobą:-) Dzielny Twój okruszek:-)Ups..chyba czas przestać nazywać go okruszkiem:-)

Kaska, wiem, co czujesz.. My jesteśmy w domu dopiero 3 tygodnie z Frankiem, dziś robiłam podliczenie kosztów wszystkich wizyt i ... :wściekła/y: Na NFZ nie da się nigdzie dostać:wściekła/y: Po jaką cholerę ja płacę te składki????

Kerna gratuluje

Kaska a moze sprubuj do jakijs wojewodzkiej poradni dla dzieci bo u nich wiecej miejsc niz w poradniach przyszpitalnych

a ja od grudnia zaczynam znowu brac terminy bo wiecie u nas na terminy na cały rok to trzeba walczyc juz w styczniu bo potem nie ma miejsc

a ja mam jeszcze jedno pytanie do mam starszych dzieciaczków czy ktoras z was lub logopeda pracowała z dzieckiem klockami logo o tutaj sa Glottispol Sp. z o. o. - edukacja i pomoce edukacyjne dla dzieci, nauczycieli i rodziców.

kunda ja nie znam tych klocków

we wtorek jadę z małej wynikami do szpitala będę walczyć o hematologa jak nie to pójdę prywatnie bo to teraz najpilniejsze

nie wiem co się stało Michasia ładnie jadła od dwóch dni ledwo co pije
pije po 20 ml popłacze i śpi
wczoraj oglądał ją pediatra i niby ogólnie ok więc wykluczam np gardełko

może to przez tą zmianę mleczka zobaczymy

dziewczyny, ja wiem ze niekotre wczesniaki jedza mleka zageszczane Nutritonem - mam takie pytanie czy ktoras chcialaby odkupic od nas 2 opakowania kazde po 15 złotych ( dostalismy pare pudelek, ale my juz nie potrzebujemy podawac synkowi ) wiec pomyslalam ze moze ktoras bedzie chciala skorzystac ? pozdrawiam

reklama
Witam i ja.U nas chorowanko chwilowo mineło/ciekawe na jak długo?/Pogoda super więc szkoda dnia trzeba iść na spacerek.

Do góry