reklama
ologasior
Mama Julci
Czesc mamusie. A ja sie znowu zamartwiam od 2 dni mam wrazenie ze moja Julcia nie slyszy (. Wolam do niej nie reaguje chalasy jej nie przeszkadaja, a badanie sluchu mamy dopiero w lipcu przeciez ja zwariuje do tego czasu. poradzcie cos((
Ostatnia edycja:
A wogole nie reagujena hałasy ? a po porodzie było badanie słuchu?
Bo u mnie to Adas takie nastroje. Badanie słuchu po porodzie wyszło dobrze a potem jak mialniecale 3 miesiace bylismy na komisji i tam przestal reagowac na dzwieki olal totalnie dzwoneczke klaskanie itp w domu taz reagował raz nie a to byl grudzien a badanie mozna byl załatwic dopiero na styczen wiec miesiac nerwow ale na badaniu okazało sie ze słyszy tylko ma humory...
Bo u mnie to Adas takie nastroje. Badanie słuchu po porodzie wyszło dobrze a potem jak mialniecale 3 miesiace bylismy na komisji i tam przestal reagowac na dzwieki olal totalnie dzwoneczke klaskanie itp w domu taz reagował raz nie a to byl grudzien a badanie mozna byl załatwic dopiero na styczen wiec miesiac nerwow ale na badaniu okazało sie ze słyszy tylko ma humory...
U nas badanie po porodzie wyszło ok ale jako że wcześniak trzeba było powtórzyć badanie. Też czasami nie reagowała na dźwięki, a na badaniu lekarka powiedziała że ma super słuch i badanie wyszło ponad normę. Nie ma co się stresować tylko spokojnie poczekać na badanie.
grushka
szczęśliwa
tak sie zastanawiam czy to bieganie po lekarzach(dla niektorych jeszcze szpitelne dni) sie kiedys skoncza.... :-(
Kunda ty masz starsze dzieciaki, powiedz szczerze czy jest taki miesiac kiedy nie ma koniecznosci badania dziecka,kiedy sie nie mysli "co tym razem?" i nie slyszy sie po raz kolejny ze dziecko ma zaleglosci i bla bla bla
nie chce przeoczyc zadnego problemu ale chyba juz doszukuje sie we wszystkim jakiegos ale.. :-(
ehh, no nic,jakos to bedzie.
Kunda ty masz starsze dzieciaki, powiedz szczerze czy jest taki miesiac kiedy nie ma koniecznosci badania dziecka,kiedy sie nie mysli "co tym razem?" i nie slyszy sie po raz kolejny ze dziecko ma zaleglosci i bla bla bla
nie chce przeoczyc zadnego problemu ale chyba juz doszukuje sie we wszystkim jakiegos ale.. :-(
ehh, no nic,jakos to bedzie.
reklama
Grusha w pewnym momencie lekarza chca widziec dziecko coraz zadziej a potem to juz wogole. Macko praktycznie oprucz rehabilitacji ruchorej terapi pedagogicznej i logopedy na dzin dzisiejszy nigdzie nie chodzi...no po rehabilitcyjna okulistyczka ale to kontrola co poł roku...Adas tez juz coraz mniej ma takich wizyt...ale chyba zawsze sie bedziemy martwic
Podziel się: