reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

ja jutro ide do psychologa na rozmowe bo czasami juz nie daje rady a badania psychologiczne chłopaki mieli w listpadzie wiec jeszcze mam czas do ponownych

reklama
Kania-nie martw sie moja Zuzanka tez przez tydzień nie dostawała pokarmu bo miała infekcję. I wiem co to dieta-też jadłam tylko gotowane piersi z kurczaka i rosołek:wściekła/y::no:

zazaza.jpg

zuzanna.jpg

Czesc mamusie. A ja sie znowu zamartwiam od 2 dni mam wrazenie ze moja Julcia nie slyszy :((. Wolam do niej nie reaguje chalasy jej nie przeszkadaja, a badanie sluchu mamy dopiero w lipcu przeciez ja zwariuje do tego czasu. poradzcie cos:(((

Ostatnia edycja:
A wogole nie reagujena hałasy ? a po porodzie było badanie słuchu?

Bo u mnie to Adas takie nastroje. Badanie słuchu po porodzie wyszło dobrze a potem jak mialniecale 3 miesiace bylismy na komisji i tam przestal reagowac na dzwieki olal totalnie dzwoneczke klaskanie itp w domu taz reagował raz nie a to byl grudzien a badanie mozna byl załatwic dopiero na styczen wiec miesiac nerwow ale na badaniu okazało sie ze słyszy tylko ma humory...

U nas badanie po porodzie wyszło ok ale jako że wcześniak trzeba było powtórzyć badanie. Też czasami nie reagowała na dźwięki, a na badaniu lekarka powiedziała że ma super słuch i badanie wyszło ponad normę. Nie ma co się stresować tylko spokojnie poczekać na badanie.

Tak bylo nawet 19.05 bylo robione badanie sluchu i nic nie mowili ze cos nie tak ze wszystko bez zmian,a ja teraz klaskam jej nad uchem cmokam do ucha prawie i nic :((. zeby bylo tak jak mowicie a badanie za miesiac dopiero.

tak sie zastanawiam czy to bieganie po lekarzach(dla niektorych jeszcze szpitelne dni) sie kiedys skoncza.... :-(
Kunda ty masz starsze dzieciaki, powiedz szczerze czy jest taki miesiac kiedy nie ma koniecznosci badania dziecka,kiedy sie nie mysli "co tym razem?" i nie slyszy sie po raz kolejny ze dziecko ma zaleglosci i bla bla bla :no:
nie chce przeoczyc zadnego problemu ale chyba juz doszukuje sie we wszystkim jakiegos ale.. :-(
ehh, no nic,jakos to bedzie.

reklama
Grusha w pewnym momencie lekarza chca widziec dziecko coraz zadziej a potem to juz wogole. Macko praktycznie oprucz rehabilitacji ruchorej terapi pedagogicznej i logopedy na dzin dzisiejszy nigdzie nie chodzi...no po rehabilitcyjna okulistyczka ale to kontrola co poł roku...Adas tez juz coraz mniej ma takich wizyt...ale chyba zawsze sie bedziemy martwic

Do góry