reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

ja jutro ide do psychologa na rozmowe bo czasami juz nie daje rady a badania psychologiczne chłopaki mieli w listpadzie wiec jeszcze mam czas do ponownych

reklama
Kania-nie martw sie moja Zuzanka tez przez tydzień nie dostawała pokarmu bo miała infekcję. I wiem co to dieta-też jadłam tylko gotowane piersi z kurczaka i rosołek:wściekła/y::no:

zazaza.jpg

zuzanna.jpg

Czesc mamusie. A ja sie znowu zamartwiam od 2 dni mam wrazenie ze moja Julcia nie slyszy :((. Wolam do niej nie reaguje chalasy jej nie przeszkadaja, a badanie sluchu mamy dopiero w lipcu przeciez ja zwariuje do tego czasu. poradzcie cos:(((

Ostatnia edycja:
A wogole nie reagujena hałasy ? a po porodzie było badanie słuchu?

Bo u mnie to Adas takie nastroje. Badanie słuchu po porodzie wyszło dobrze a potem jak mialniecale 3 miesiace bylismy na komisji i tam przestal reagowac na dzwieki olal totalnie dzwoneczke klaskanie itp w domu taz reagował raz nie a to byl grudzien a badanie mozna byl załatwic dopiero na styczen wiec miesiac nerwow ale na badaniu okazało sie ze słyszy tylko ma humory...

U nas badanie po porodzie wyszło ok ale jako że wcześniak trzeba było powtórzyć badanie. Też czasami nie reagowała na dźwięki, a na badaniu lekarka powiedziała że ma super słuch i badanie wyszło ponad normę. Nie ma co się stresować tylko spokojnie poczekać na badanie.

Tak bylo nawet 19.05 bylo robione badanie sluchu i nic nie mowili ze cos nie tak ze wszystko bez zmian,a ja teraz klaskam jej nad uchem cmokam do ucha prawie i nic :((. zeby bylo tak jak mowicie a badanie za miesiac dopiero.

tak sie zastanawiam czy to bieganie po lekarzach(dla niektorych jeszcze szpitelne dni) sie kiedys skoncza.... :-(
Kunda ty masz starsze dzieciaki, powiedz szczerze czy jest taki miesiac kiedy nie ma koniecznosci badania dziecka,kiedy sie nie mysli "co tym razem?" i nie slyszy sie po raz kolejny ze dziecko ma zaleglosci i bla bla bla :no:
nie chce przeoczyc zadnego problemu ale chyba juz doszukuje sie we wszystkim jakiegos ale.. :-(
ehh, no nic,jakos to bedzie.

reklama
Grusha w pewnym momencie lekarza chca widziec dziecko coraz zadziej a potem to juz wogole. Macko praktycznie oprucz rehabilitacji ruchorej terapi pedagogicznej i logopedy na dzin dzisiejszy nigdzie nie chodzi...no po rehabilitcyjna okulistyczka ale to kontrola co poł roku...Adas tez juz coraz mniej ma takich wizyt...ale chyba zawsze sie bedziemy martwic

Do góry