reklama
nie wiem czy tu jest miejsce na opisywanie swojego przypadku, jeśli nie to przeniose ale moze jak opisze swoja sytuacje to ktos z Was mi pomoże i odpowie na pewne zagadnienia.
31 marca urodzłam trojke wspaniałych synów, nesteyu trzeba bylo rozwiazac ciaze bo mialam zespół hellp i grozilo na śmiercia. Chłopcy urodzili sie w 28 tygodniu.
I takie dane Olek -1300 gram, infekcja bakteryjna wrodzona
Antek -1100 gram infekcja plus wylew dokomorowy 3 stopnia, oddycha juz samodzielnie
Julek -950 gram infekcja, niedojrzale płuca dwie porcje sulfaktanu i jest juz 12 dzien pod respiratorem zaczyna sie rozedma płuc, 2 drugiej dobie mial robionego Botalla.
Aktualnie przebywaja w dwoch roznych szpitalach, zawoze im mleko ale średnio toleruja , maja obstrukcje.
Poradzcie mi czy kogos dziecko mialo podobna sytuacje chocby jednego dziecka to bde wiedziala do kogo zworcic sie z pytaniami.
Chłopcy sa trojakami jednojajowymi> pozdrawiam i z góry Dziekuje za odpowiedzi.
31 marca urodzłam trojke wspaniałych synów, nesteyu trzeba bylo rozwiazac ciaze bo mialam zespół hellp i grozilo na śmiercia. Chłopcy urodzili sie w 28 tygodniu.
I takie dane Olek -1300 gram, infekcja bakteryjna wrodzona
Antek -1100 gram infekcja plus wylew dokomorowy 3 stopnia, oddycha juz samodzielnie
Julek -950 gram infekcja, niedojrzale płuca dwie porcje sulfaktanu i jest juz 12 dzien pod respiratorem zaczyna sie rozedma płuc, 2 drugiej dobie mial robionego Botalla.
Aktualnie przebywaja w dwoch roznych szpitalach, zawoze im mleko ale średnio toleruja , maja obstrukcje.
Poradzcie mi czy kogos dziecko mialo podobna sytuacje chocby jednego dziecka to bde wiedziala do kogo zworcic sie z pytaniami.
Chłopcy sa trojakami jednojajowymi> pozdrawiam i z góry Dziekuje za odpowiedzi.
Wogole jakos pustawo sie zrobiło:-(
My bylismy dzis u neurologa i jest oki z Adasiem kontroloa za poł roku a z chodzeniem Maciusia mamy sie nie martwic i ma tylko uczyc sie jezdzic na roweku chodzi o pedałowanie:-)
My bylismy dzis u neurologa i jest oki z Adasiem kontroloa za poł roku a z chodzeniem Maciusia mamy sie nie martwic i ma tylko uczyc sie jezdzic na roweku chodzi o pedałowanie:-)
U nas to ostatnio stale cos sie dzieje![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Teraz Klaudia robila kupki z duza iloscia krwi
Jestesmy po gastrologu i po chirurgu.Badania byly nieprzyjemne ale wiem ze ma strasznie popekane sluzowki.Teraz pediatra musi ustalic odpowiednia diete
Od dzisiaj zaczelismy wprowadzanie produktow z koziego mleka
No i male waza po 7200
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Teraz Klaudia robila kupki z duza iloscia krwi
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
No i male waza po 7200
efika
Fanka BB :)
U nas to ostatnio stale cos sie dzieje
Teraz Klaudia robila kupki z duza iloscia krwiJestesmy po gastrologu i po chirurgu.Badania byly nieprzyjemne ale wiem ze ma strasznie popekane sluzowki.Teraz pediatra musi ustalic odpowiednia diete
No i male waza po 7200
Biedulka! Musi bardzo cierpiec. A czy bylas z nia u alergologa? Kiedys czytalam ze dzieci uczulone na gluten maja problemy z jelitkami (zanikaja kosmki jelitowe itp). Zycze zdrowka dla myszki!
reklama
efika
Fanka BB :)
U nas tez beznadziejnie, mały ma znowy zapalenia gardła i gorączkę( 2 miesiące temu był w szpitalu ) znowu antybiotyk:-( eeeeeehh.
zdrówka dla wszystkich maluszków
bombelek - oby tylko nie szpital! To najgorsze miejsce na ziemi dla dziecka. Oby szybciutko mu przeszlo. Antybiotyk juz troche pomogl?
Podziel się: