reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

My jestesmy po wizycie jest bez zmian tylko mam zle wyniki i krwi i moczu jestem obstawiona trzema antybiotykami.Maly wazy 1700 jakis maly mutant:-D:-D:-D,glowka jest bardzo nisko ale rozwarcia wewnetrznego nie ma i szyjka jest bez zmian,lekarz powiedzial ze moze sie uda jeszcze dwa tygodnie ,ale tak naprawde to nikt tego niewie.Dzisiaj po wizycie dzwonilam juz do mojej poloznej,zeby w razie czego byla przy porodzie.Ciekawe co bedzie dalej i jak dlugo maly pomieszka u mnie w brzuszku

reklama
No wlasnie troszke jest za duzy jak to mozlie zeby przez 9 dni przybral na wadze 400gr????????? kolejna wizyta w sobote na 15,40

witam wszystkich jestem tutaj po raz pierwszy....jestem mama wczesniaka urodzonego w 37 tygodniu ciazy warzyl 2.385 i mierzyl 48 cm...jest w stanie krytycznym ale stabilnym...urodzil sie tydzien temu 15.03.2009 o godz 16.40..po przez cesarskie ciecie......ma jedna nerke ktura jest martwa slabo rozwinieta a druga funkcionuje tylko w 25 procentach, i ma za waski przelyk......i lekarze twierdza ze cos w glowce nie tak....ja tydzien po cesarce czuje sie rewelacyjnie po dobie wstalam z lozka z bolem ale walczylam zeby muc zobaczyc swoje dziecko po tygodniu czasu serce mi peklo jak zobaczylam jak moje dziecko cierpi w szpitalu i te maszyyny kolo niego mnie przerazily.....
pozdrawiam was serdecznie:-)

Izakowalsky-bardzo mi przykro z powodu twojego maluszka ,napisz co mowia lekarze i gdzie rodzilas,troszeczke malutki na 37 tydzien -to ciaza donoszona,mam nadzieje ze wkrotce bedziesz tulila malego:tak:

witaj Iza, mam nadzieje ze z Floriankiem z dnia na dzien bedzie coraz lepiej i szybko zabierzesz Go do domku:tak:. Widok maluszka w inkubatorze i dzwiek wszystkich maszyn jest faktycznie okropny ale sa one niestety niezbedne. Trzymaj sie mocno dla synusia, my tu wszystkie trzymamy za Was kciuki!!

reklama
witam wszystkich jestem tutaj po raz pierwszy....jestem mama wczesniaka urodzonego w 37 tygodniu ciazy warzyl 2.385 i mierzyl 48 cm...jest w stanie krytycznym ale stabilnym...urodzil sie tydzien temu 15.03.2009 o godz 16.40..po przez cesarskie ciecie......ma jedna nerke ktura jest martwa slabo rozwinieta a druga funkcionuje tylko w 25 procentach, i ma za waski przelyk......i lekarze twierdza ze cos w glowce nie tak....ja tydzien po cesarce czuje sie rewelacyjnie po dobie wstalam z lozka z bolem ale walczylam zeby muc zobaczyc swoje dziecko po tygodniu czasu serce mi peklo jak zobaczylam jak moje dziecko cierpi w szpitalu i te maszyyny kolo niego mnie przerazily.....
pozdrawiam was serdecznie:-)
Trzymam kciuki zeby wszystko jak najszybciej bylo dobrze:tak::tak::tak:
Informuj nas na biezaco co z malym
Pozdrawiam

Do góry