reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

reklama
moim chłopaka sie ulewało wszystki mlekiem kszkami soczkami miej wiecej do poł roku albo i duzej...

a co do plam z marewki to najlepiej wybawia słonce:-) tylko kiedy ono bedzie:-)

Teresiatko super

Kerna to zeby nrmalne mleczko było ok

Dobrej nocki dla wszystkich maluszkow:-D:-D:-D

Wam też spokojnej nocki, oczywiście 2 + 1
KERNA, u Nas z tą marchewką nie było wyjścia, kiedyś już chyba pisałam dlaczego. Dzisiaj byłyśmy w CZD i pobrano jej krew, na wyniki trezeba czekać do 6 tygodni :baffled:
Melka waży 6400 i ma 63 cm a główka 42. Pani doktor powiedziała że ładnie rośnie więc jest dobrze, oby tylko wyniki były dobre...

Krena- my też mamy nietolerancję laktozy i pijemy nutramigen, teraz lekarka kazała nam mieszać pół na pół ze zwykłym mlekiem. A wy od razu przeszliście na normalne mleko, czy też mieszaliście?

a u nas to z tym mlekioem tak było, że zauwarzylam że z Małym się dzieja dziwne rzeczy po mleku i pediatra powiedzial ze zdaje mi sie:wściekła/y: ale po namowach stwierdzil ze "no dobra!" kup mleko bez laktozy, ale jak dla niego to w ogole nie o to chodzi. No i tak mineły 4 puszki i od razu podałam mu to normalne. a że nic sie nie dzialo to kontynuujem i oby tak zostało. No mi pediatra nie dał zadnych wskazówek więc robiłam jak uważałam za słuszne i na szczęście wszystko jest ok. Życzę powodzenia z normlanym mleczkiem;-)

Ale nudy,nic sie nie zmienilo oprocz jednego dnia do przodu .Mam wielka ochote na pyszny deser lodowy z truskawkami,bita śmietanką a tu nici kawiarnia do mnie nie przyjedzie

reklama
Ale nudy,nic sie nie zmienilo oprocz jednego dnia do przodu .Mam wielka ochote na pyszny deser lodowy z truskawkami,bita śmietanką a tu nici kawiarnia do mnie nie przyjedzie

w takim razie ogromne gratulacje, widać synuś bardzo grzeczny i posłuszny a czytając co ciotki na forum piszą stwierdził że nie będzie się wychylał przed szereg :-D

Do góry