reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

TERESIATKO
Duuuzo zdrowka dla malego:tak::tak::tak:

Jesli chodzi o suwaczki to pokaze Tobie jak je sie robi jak sie spotkamy po porodzie:-);-)

reklama
witam mamusie.jestesmy juz w domku Szymonek dostaje dalej antybiotyk ale niema jak we wlasnym lokum :) druga proba potowa dala wynik 31 nawet niemacie pojecia jak ta godzina byla dluga,najdluzsza w moim zyciu chyba.pani doktor stwierdzila ze ten pierwszy wynik 62 byl najprawdopodobniej taki wysoki ze wzg na bardzo niski poziom potu-stezenie bylo takie wysokie ale miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze! 15 jedziemy na rehabilitqcje do osrodka w jastrzebiu zdroju moze ktos tam byl i wie jak bedzie? buziaczki

Witam sklad bez zmian -chociaz dzisiaj mam bardzo mocne skurcze jak maz wroci podjedziemy do szpitala na zbadanie bo moj ginekolog do jutra jest w warszawie:-(

MALGOSIU
Fajnie ze wkoncu w domku:tak::tak::tak:Czyli mukowiscydoza wykluczona:-)Mojej Wiktorii nie wyszło to badanie ze wzgledu na mala ilosc potu i dlatego musze sie z obydwoma dziewczynkami umowic na to badanie gdzies indziej,ale to dopiero jak beda wyniki tłuszczow w kale bo tak naprowde to one duza mowia jesli chodzi o mukowiscydoze.

TERESIATKO
Koniecznie daj znac jak po wizycie w szpitalu.Trzymam kciuki zeby wszystko bylo bez zmiam:tak::tak::tak:Moze podasz mi nr tel na priv zeby byl lepszy kontakt;-)

MAŁGOSIU odetchnęłaś z ulga:tak::tak::tak: wszystko w końcu kończy się dobrze i tak ma być;-)
TERESIATKO no napisz jak te skurcze i co Ci powiedzieli:happy:
A ja jestem wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak w pon. pójdę do tego pediatry to mu nawtykam:angry::angry::angry: wczoraj byliśmy z małym w szpitalu, bo odkąd dostaje ten antybiotyk, jest jeszcze bardziej rozdrazniony, nie moze spac, jeść, a na dodatek od dwóch dni robi dziwne seledynowe, matowe kupki. Nie mogłam czekac do poniedzialku. A tam babka mi powiedziała, że antybiotyk to w ogole nie jest potrzebny i ona nie rozumie jak można na taką pierdole dac dziecku od razu antybiotyk!!! a na dodatek w najwyższej dawce jaka mógły dostać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ze to byla jednarozowe zatrucie i skoro juz nie wymiotuje i nie ma goraczki to co tu dziecko faszerowac!! Stwierdzila ze faktycznie kupka jest dziwna i wzieli do badania. Mały juz od wczoraj nie dostaje tego leku a dalej robi takie dziwne. Mówie wam ja go jutro chyba udusze gołymi rekami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

KERNA
Biedny maluszek:no:Oby nic Jemu nie było:tak:I od poczatku Ci pisałam ze ten Wasz pediatra to jakis dziwny.
Powiem tak:WRACAJCIE SZYBKO DO POLSKI:tak::tak::tak::-)

TERESIATKO
Odezwij sie,bo juz sie denerwuje

Kerna biedny mały a lekarke to jak najszybciej zmien

My jutro tez sie wybieramy do lekarza bo Adasiowi wcale ten kaszelek nie przechodzi

reklama
przepraszam ze sie nie odezwalam polozylam sie i prawie nie wstawalam biore fenaterol co dwie godziny rano jade do mojego lekarza jest troszke lepiej,maz wrocil przed 21 nie mialam sily zeby wstac

Do góry