reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

Witam Wszystkie Mamcie.....
Życze duzo zdrówka i cierpliwości......
Teresiątko....kochana myslami jestem przy Tobie...cieszę się ze się odezwałaś,martwimy się .....Trzymam bardzo mocno kciuki za Was.....
Pozdrawiam Was Wszystkie....

reklama
A ja jestem wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak w pon. pójdę do tego pediatry to mu nawtykam:angry::angry::angry: wczoraj byliśmy z małym w szpitalu, bo odkąd dostaje ten antybiotyk, jest jeszcze bardziej rozdrazniony, nie moze spac, jeść, a na dodatek od dwóch dni robi dziwne seledynowe, matowe kupki. Nie mogłam czekac do poniedzialku. A tam babka mi powiedziała, że antybiotyk to w ogole nie jest potrzebny i ona nie rozumie jak można na taką pierdole dac dziecku od razu antybiotyk!!! (...) Stwierdzila ze faktycznie kupka jest dziwna i wzieli do badania. Mały juz od wczoraj nie dostaje tego leku a dalej robi takie dziwne. Mówie wam ja go jutro chyba udusze gołymi rekami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

KERNA jak tam po wizycie??? Jednego pediatry od siedmiu boleści mniej na tym świecie??? Jak mały? No i kiedy będą wyniki tej kupki. Dajesz mu coś osłonowego??? U mnie mała dostała antybiotyk w grudniu to probiotyk daję jej do dzisiaj. Nie jest to mały wydatek ale przy tak małych dzieciaczkach a do tego wcześniakach antybiotyki nie fajnie działają na brzuszek :-(

TERESIATKO jak tam u Was? Mam nadzieję że nadal 2 w 1. Daj znać co po wizycie u lekarza! No i duuużo zdrowia!!!

reklama
maz do niego zadzwonil nawet nie kazal przyjezdzac skurczy mam oklo 20-40 w ciagu dnia ide lezec wizyta w srode na 20,45 -BOJE SIE :-:)-:)-:)-:)-(

Do góry