reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

dzien na prawde masakryczny. bylismy u lek. i dal jakies kropelki. maly caly czas jeczy i ma goroczke. biedulek nawet nie placze tylko steka i jękoli. a ja dopiero co wrocilam ze szpitala. znowu dostalam tych dziwnych boli. nie moglam chodzic. szlam i plakalam. dostalam kroplowe i przeszlo. mam nadzieje ze na tym sie skonczy!!!:-:)-:)-(mowie wam no nie wiem co sie dzis dzieje. reka mnie boli od wenflonu i ciezko mi nosic malego na rekach. ze wirus?? ja juz nie wiem no my w hiszpanii siedzimy, a moze fakt....ze mna to nie wiedzieli co sie dzieje.oby szybko przeszlo. pozdrawiam i zycze spokojnego wieczoru. DOWIKLA no zaszczepili go, bo powiem ci ze mi sie wydawalo ze to kwestia tej marchewki. bo cala zwymiotowal. A goraczki nie mial i rano czul sie spoko, usmiechal sie i w ogole, a potem to go tak rozlozylo. w zyciu nie pomyslalabym ze to nie od jedzenia. bylam pewna ze to ta marchewka!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
KERNA
No to mam nadzieje ze malemu nic nie bedzie.Oby szybko Jemu przeszlo
A Tobie to wspolczuje:no:Zycze duuuzo zdrowka.

a wlsnie co jeszcze. bo pasuje Malego dopajac no podczs goraczki to powinien wiecej pic. ale co moge mu dac??? zwykla wode?? bo nie moge mu dac piersi w zwiazku z ta kroplowka. podpowiedzcie co moge dac do picia..czy to mleko sztuczne mu wystarczy..ale wydaje mi sie ze nie:baffled:

Musisz Go poic i to jak najwiecej:tak::tak::tak:Najlepiej gdyby pil sama wode,ale jesli Jemu nie podejdzie to sprobuj jakies herbatki na hipp

Kerna przy sztucznym mleku powinno się podawać dziecku 1 butelkę płynu w takiej ilości jak jedna dawka mleka jaką dziecko wypija, a przy gorączce tym bardziej. Pozdrawiamy i życzymy zdrówka!

BEATA
Witaj wsrod wczesniakowych mam.
Ja nie rodzilam w Warszawie ale pytaj o co chcesz a my postaramy sie Tobie we wszytskim doradzic:tak::tak::tak:
Duuuzo zdrowka dla Oliwierka:-)

Dziękuję,
No więc tak mój Oliwierek urodził się 02.01.09 i niestety nadal jest w szpitalu. Ma dysplazmię oskrzelowo-płucną i przechodzi kolejne zapalenie płucek. Czy któras z Was ma pociechę z dysplazmią? Boję się że jak przywiozę go do domu to nie poznam kiedy będzie maiał zapalenie płucek.

Sa na tym forum mamy ,ktore urodzily mniejsze wczesniaczki i tez mialy dysplazje,a dzisiaj sa zdrowymi i silnymi dziecmi:tak::tak::tak:
A rozmawialas z lekarzami o szczepionce Synargis:confused:

Jaki duzy urodzil sie Oliwierek:confused:

reklama
Do góry