reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

Efika..ja odkąd pamiętam uzywałam otrivin i zawsze byłam z niego zadowolona....
Teresiątko...zycze jeszcze wielllle dni w dwupaku az do terminu,czekam na wiesci..
Mamo Julci...gdzie się podziewasz,mam nadzieje ,że u Was wszystko dobrze...
Dziewczynki zycze Wam i Waszym Maluszkom wiele zdrówka....bo pogoda okropna i nietrudno o infekcje....
Pozdrawiam Was wszystkie.....

reklama
TERESIATKO:-)
Koniecznie daj znac po wizycie:tak:Czekamy z niecerpliwoscia na kolejne dobre wiadomosci;-):-)

Teresiatko czekamy na wiesci :-)

a ja własnie jade do lekarza bo Macka wrocił z przedszkola zakataRZONY i kaszlacy

O rany ale mnie dawno tu nie było,nawet niewiem co słychac,,,wybaczcie mi;-) hihihihi....napiszcie o czym gadacie,moze się przyłącze..buzka

My tez dzis bylismy u lekarza. maly na szczescie bez antybiotyku ale ma full innych lekow. Najgorsze ze ten nosek nie pozwala mu zasnac. szkoda tych naszych maluszkow:-(. Dorosly sie meczy jak ma zatkany nos a co dopiero taki maluch.No nic, zycze wszystkim zdrowka i spokojnej nocy.

My tez dzis bylismy u lekarza. maly na szczescie bez antybiotyku ale ma full innych lekow. Najgorsze ze ten nosek nie pozwala mu zasnac. szkoda tych naszych maluszkow:-(. Dorosly sie meczy jak ma zatkany nos a co dopiero taki maluch.No nic, zycze wszystkim zdrowka i spokojnej nocy.
Duuuzo zdrowka dla Kubusia:tak::tak::tak:

MAMA ZOSI:-)To Ty kochana:confused:My tu gadamy o wszystkim;-)

no i TERESIATKO cos sie nie odzywa:confused::confused::confused:hmmmm. Mamy sie martwic????? No ja to nie moge uwiezyc ze Michał sie nie zaraził ode mnie!!! Widok chorego bobaska...ściska w sercu:-( mam nadzieje ze choróbsko tak szybko przejdzie jak i przyszło:tak:

reklama
tersiettko hop hop a ty Adasiu siedz gdzie ci dobrze czyli w brzuszku u mamusi i nie waz sie nigdzie wychodzic

my tez bez antybiotyku ale za to z siatka syropków i znowu budrzet apteki zasilony

Do góry