reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

reklama
no hej babeczki!!!!! ale tu pusto ostatnio!
A ja latam od lekarza do lekarza! Mały trzyma głowkę w jedną strone - w lewo i z tej strony ma już trochę bardziej płaską a za nic nie chce w prawo jak mu przekręce to on znów na lewo!! noi szykuje nam się chyba rehabilitacja a raczej napewno tak powieedziała pediatra ,małe mtego 3 czerwca mam następne usg bioder które zdecyduje czy mały musi nosić aparat! jescze cdzeka nas kontrola w porani nefrologicznej i za 3mc kardiolog....ech ale się z nim nałaże ....
Oliwke chciałam zapisać do okulisty w centrum zdrowia dziecka w w-wie a tak 3 lekarzy odeszło i mam termin na wrzesień ale nie mam zamiaru tyle czekać bo mała czasem mi lewym okiem zezuje!!!!!

Oj a i was co tam kobietki słychać???????

Witam!To prawda ze te wszystkie wizyty u specjalistów sa meczące ale musimy dbac o nasze wcześniaczki bo to im tylko może wyjść na dobre....u nas z okulista tez zawsze jest problem bo ciężko jest sie dostać.Ja z moją córcia byłam w poniedziałek ale sie mała uparła i ani słowa nie powiedziala jak ja lekarz pytał co widzi na obrazku.....i tak ju z kolejny raz odesłał mnie do domu...nosic nadal okularki i przyjśc za kolejne osiem miesięcy(juz drugi raz mi tak zrobiła) mam nadzieje,że następnym razem zechce powiedziec co widzi....eh....co zrobić nie idzie zmusic dziecka!.......Dziś mamy uroczysty dzień bo mała ma urodzinki,,,,znowu te okropne wspomienia mnie nachodza a sa tym bardziej dokuczliwe przez "to" co stało się pare dni temu.No nic nie bede smucić!Takie jest życie a wmawiam sobie,że co mnie nie zabije ...to mnie wzmocni....Zycze wszystkim dobrego nastroju.

Witam Serdecznie,
Dziś pierwszy raz jestem na forum dla wcześniaczków i to nie bez powodu.Bardzo mnie cieszy perspektywa pogaduszek z mamami w podobnej sytuacji jak moja. Moja córcia urodziła sie w 34 tygodniu z wylewem III stopnia do komory mózgowej. Po miesięcznym pobycie w szpitalu nareszcie rozkoszujemy sie w pieleszach domowych:-). Co mnie najbardziej martwi to służba zdrowia, jestesmy włąsnie po wizycie w Poradni Preluksacyjnej i jestem załamana. Nie wiem na co ida nasze podatki i gdzie podziali sie lekarze bo to z czym miałam do czynienia to istny konował!!!to taka moja osobista uwaga. Niestety czeka nas jeszcze wiele wycieczeka do lekarzy róznych specjalnosci wiec muszę sie uzbroić w cierpliwość

witaj Kasiulka13. ja tez spotkalam sie z podobnymi lekarzami i lecze swojego niunia prywatnie, ale tez lekarze rozni sie zdazaja....

Witam:-)

my w piatek po wizycie u neurologa i pan doktor bardzo zadowolony bo mowił ze po takim niedotlenieniu nie spodziewał sie ze Adas tak szybko zbierze sie w sobie:-)

reklama
witam sie i ja:) Mam nadzeje, ze w koncu uda mi sie wbic do Waszego grona, bo probowalam juz kilka razy i jakos nigdy nic z tego nie wychodzilo:(

Kunda: ciesze sie ze u Adasia wszystko w porzadku:tak:

a wszytskim dzieciaczkom wszystkiego, co najlepsze w dniu dziecka:-)

Do góry