Jutro sie przejdziemy do lekarza, ale powiem mu o co chodzi, że nie chciałabym aby mały cos załapał przed szpitalem i może przełozymy szczepienie, bo jak powiem pigule to ona i tak każe przyjśc , bo to suka..... i ma w dupie czy dziecko zachoruje czy nie
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
zazwyczaj po 2 uklucia ale ostatnio mieliśmy chyba jednoAle macie więcej niż jedno wkłucie?
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
Agulka są specyfiki homeopatyczne, które łagodzą przebieg szczepienia, podajesz kilka dni przed i kilka dni po nazywa się to thuja coś tam koleżanka dostała od lekarki bo jej mały chorował po każdym szczepieniu zapytaj lekarza o cos takeigo
My też wszytskie szczepionki bezpłatne. Owszem jest wiecej wkłuc- teraz były aż trzy- ale ja wychodzę z załozenia, że skoro my przeżyliśmy to małemu się nic nie stanie. Poza tym zaraz po wyjściu z zabiegowego mały juz nie pamietał o kłuciu. My wybralismy taką droge szczepien po konsultacji z zaufanym farmaceutą ( moim bratem).
tego posta przeczytałam po fakcie:-----( jak wrócilismy od lekarza do domuAgulka są specyfiki homeopatyczne, które łagodzą przebieg szczepienia, podajesz kilka dni przed i kilka dni po nazywa się to thuja coś tam koleżanka dostała od lekarki bo jej mały chorował po każdym szczepieniu zapytaj lekarza o cos takeigo
donkat
Fanka BB :)
odczekam bo przy tych choróbstwach wolę chuchać na zimne zwłaszcza że po ostatnim szczepieniu moje dziecko niestety wyglądało jak salamandra plamista skutek uboczny
slyszalalm, ze dziecko po goraczce musi odczekac m-c zanim moze byc zaszczepione
my wszystkie szczepionki mamy bezplatne
bo macie nieskojarzone, tylko wiecej kluc
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Dokładnie, ogólnie wszystkie obowiązkowe szczepienia,czyli te z tej tabeli sa bezpłatne, chyba ,że rodzic wykupi skojażona wtedy dziecko kłute jest raz (chyba za 1 razem mimo wszystko 2 razy) i my za tą szczepionkę skojażoną płacimy 100.slyszalalm, ze dziecko po goraczce musi odczekac m-c zanim moze byc zaszczepione
bo macie nieskojarzone, tylko wiecej kluc
donkat
Fanka BB :)
my za tą szczepionkę skojażoną płacimy 100.
my 120zl czy w tym naszym nedznym miescie wszystko musi byc drozej??
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A ja w Jablonnie (na wsi) zapłaciłam 150 zł, więc proszę nie narzekać;-)
reklama
A ja w Jablonnie (na wsi) zapłaciłam 150 zł, więc proszę nie narzekać;-)
Ja płaciłam ostatnio 167 zł a teraz będzie drożej
Podziel się: