reklama
ja uzywam plyn do prania dla dzieci i do delikatnych rzeczy - DREFT, dla mnie jest rewelacyjny - tzn dopiera rzeczy. Wiadomo, że białe nie są takie jak po proszku, ale nie narzekam, po prostu nie kupuję więcej białych...
dodam, że mały ma azs i jest alergikiem i ten płyn nie uczula go. A niedawno kupiłam na próbę JELP do białego, niby hipoalergiczny, a skóra się pogorszyła...
dodam, że mały ma azs i jest alergikiem i ten płyn nie uczula go. A niedawno kupiłam na próbę JELP do białego, niby hipoalergiczny, a skóra się pogorszyła...
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
ja używam tych orzechów priorących Orzechy piorące 0,5 kg Alergia AZS (3088670374) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jestem zadowolona jedynce co to do białego dodaję łyżkę sody,bo jak piorę ubrania bez sody to po jakimś czasie robią się lekko szarawe
jestem zadowolona jedynce co to do białego dodaję łyżkę sody,bo jak piorę ubrania bez sody to po jakimś czasie robią się lekko szarawe
Jahoda
Początkująca w BB
To jest ten proszek, którego ja używam Persil Sensitive Megaperls 1,215 kg / 18 prań - pralinka.pl. Kupuję niemiecki, bo uważam, że chemia niemiecka jest naprawdę o niebo lepsza i wydajniejsza. Kilogram starcza na 16 prań, podczas gdy z polskiego zrobiłabym pewnie z 10, a i tak pranie nie byłoby tak czyste, jak po niemieckim proszku, a wiecie jak to z dzieciakami Zaletą tego Persila jest też to, że ma super zapach, taki delikatny, migdałowy
Ja używam tego samego Persila i też jestem bardzo zadowolona, nadaje się nawet dla alergików. Tyle że płacę więcej Będę musiała zmienić sklep, w którym się zaopatruję Ta Pralinka jest spoko, szybko wysyłają?
Jahoda
Początkująca w BB
29 zł czy 29,99 zł jakoś tak
Hop z tematem
Widziałam ostatnio odplamiacz do dziecięcych ubranek lovela, używała już któraś z Was? Radzi sobie? Jak sobie przypominam te plamy po obiadkach, deserkach i soczkach na ulubionych ubrankach to ahhh ...
Sama kupowałam go siostrze. To jedyny odplamiacz na rynku polskim, wiem bo przeszukiwałam intensywnie sklepowe półki.
Załączniki
Oooo. dla mnie to teraz idealna sprawa. Moje dzieci uczą się jeść i wszystkie ubranka nawet spodnie mam pobrudzone. Niektóre pokarmy nie schodzą w zwykłym praniu. Namoczenie też często niewiele daje. Kupię i nie omieszkam wypróbować.
a jaka cena jest? to pojemnik dwu litrowy?
a jaka cena jest? to pojemnik dwu litrowy?
reklama
Alex.
Wdrożona(y)
Dziewczyny też jestem posiadaczką tego odplamiacza. Powiem wam , że radzi sobie z plamami. A przy dwójce ruchliwych dzieci mało ich nie mamy. Na dodatek ładnie pachnie, przypomina zapachem mleczko do ciała...
yaska spróbuj! Jest odpowiedni do ubranek dziecięcych, nie musisz się obawiać> Ja to nawet czasem podkradam do swoich ubrań jak nie mogę plamy wybawić.;-)
yaska spróbuj! Jest odpowiedni do ubranek dziecięcych, nie musisz się obawiać> Ja to nawet czasem podkradam do swoich ubrań jak nie mogę plamy wybawić.;-)
Podziel się: