reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzieciaczkowe menu

juz 4 dnien Lena dostaje marchewke kurcze ale jej smakuje:-p:-p:-p:-p:-p
i jak ładnie juz czysciutko je z łyżeczki:-D

dostaje tak z pół słoiczka i troche cyca do dopicia....

reklama
witam,
u nas mały też świetnie wcina prawie wszystko co mu sie da, a jak widzi gdy my jemy to się trze haha. woli obiadki niż deserki a zaczynaliśmy od deseru gruszki wiliamsa obiadku może zjeść caly słoik a deserek na 2 razy bierzemy:) , obiadki wcina mojej roboty :)

witam,
u nas mały też świetnie wcina prawie wszystko co mu sie da, a jak widzi gdy my jemy to się trze haha. woli obiadki niż deserki a zaczynaliśmy od deseru gruszki wiliamsa obiadku może zjeść caly słoik a deserek na 2 razy bierzemy:) , obiadki wcina mojej roboty :)

Karmisz piersia czy butla bo ja sie zastanawiam czy by Zuźce czegoś nie dać już a nasze pociechy urodziły sie tego samego dnia :)

madziunka karmie butelką :) mleczkiem z Hippa mój smyk już z 3 tyg. dostaje różne smaczki najpierw po łyżeczce teraz wcina po pół słoika deserku po 4 mies. a obiadki sama gotuję raz na 2 -3tyg., i do zamrażalnika wkładam:)
też zauważyłam i twój smyk chyba minimalnie cięższy się urodził ;)

witam,
dziewczyny powiedzcie mi czy jak dodam do zupki kleiku to mogę ten słoik zamrozić czy od razu trzeba podać??

Witam!
Wczoraj Max nie chciał cały dzień jeść mleka... to znaczy zostawiał po pół butelki no i podgrzałam mu marcheweczkę z Hipp. I co? Buzia w podkówkę bo księciowi nie smakuje :-D chyba jeszcze dla niego za wcześnie...

gosheek - a mój absolutnie nie dał się przekonać do dyni z ziemniakami :D Dwa podejścia były i w końcu wszystko w koszu na śmieci wylądowało - mama też nie była wstanie tego przełknąć ;P

Moja Maja tez marchewki za zadne skarby jesc nie chciala wiec narazie zrezygnowalam, bo tylko plakala i darla sie przy tym:/

wiesz jak czytam o twojej to jakbym Maksa widziała ;) Tak samo piją mleko "aktywnie", te same ilości i do tego nic innego nie smakuje :)No i są z tego samego dnia

reklama
Do góry