reklama
witam,
u nas mały też świetnie wcina prawie wszystko co mu sie da, a jak widzi gdy my jemy to się trze haha. woli obiadki niż deserki a zaczynaliśmy od deseru gruszki wiliamsa obiadku może zjeść caly słoik a deserek na 2 razy bierzemy , obiadki wcina mojej roboty
u nas mały też świetnie wcina prawie wszystko co mu sie da, a jak widzi gdy my jemy to się trze haha. woli obiadki niż deserki a zaczynaliśmy od deseru gruszki wiliamsa obiadku może zjeść caly słoik a deserek na 2 razy bierzemy , obiadki wcina mojej roboty
madziunka90210
Aktywna w BB
witam,
Karmisz piersia czy butla bo ja sie zastanawiam czy by Zuźce czegoś nie dać już a nasze pociechy urodziły sie tego samego dnia
madziunka karmie butelką mleczkiem z Hippa mój smyk już z 3 tyg. dostaje różne smaczki najpierw po łyżeczce teraz wcina po pół słoika deserku po 4 mies. a obiadki sama gotuję raz na 2 -3tyg., i do zamrażalnika wkładam
też zauważyłam i twój smyk chyba minimalnie cięższy się urodził
też zauważyłam i twój smyk chyba minimalnie cięższy się urodził
Hausfrau
Fanka BB :)
Witam!
Wczoraj Max nie chciał cały dzień jeść mleka... to znaczy zostawiał po pół butelki no i podgrzałam mu marcheweczkę z Hipp. I co? Buzia w podkówkę bo księciowi nie smakuje chyba jeszcze dla niego za wcześnie...
Wczoraj Max nie chciał cały dzień jeść mleka... to znaczy zostawiał po pół butelki no i podgrzałam mu marcheweczkę z Hipp. I co? Buzia w podkówkę bo księciowi nie smakuje chyba jeszcze dla niego za wcześnie...
gosheek
Moja Maja tez marchewki za zadne skarby jesc nie chciala wiec narazie zrezygnowalam, bo tylko plakala i darla sie przy tym:/
Moja Maja tez marchewki za zadne skarby jesc nie chciala wiec narazie zrezygnowalam, bo tylko plakala i darla sie przy tym:/
wiesz jak czytam o twojej to jakbym Maksa widziała Tak samo piją mleko "aktywnie", te same ilości i do tego nic innego nie smakuje No i są z tego samego dnia
reklama
calineczka27
Nasz uwielbia wszystko co dostaje