dominika o to Kubus uparciuszek jest, ciezko to kolo wyrwac na allegro ...no i cene tez ma spora, a mi sie udalo trafic okazje i odkupic poza aukcja! Lilka mi uparcie prostuje nozki..i tak jakby chciala postac chwilke, no i na kolankach sie buja swoich...jak ja trzymam. dzis w poczekalni jak czekalismy to o dziwo pelno obcych bylo, a Lilcia spokojniutko siedziala na kolanach i wszystkich ogladala...cichutka byla i sie nie bala obcych ludzi, rozgladala sie dookola i co chwile sprawdzala czy to ja ja trzymam na kolanach, obkrecajac glowe w moja strone.....Dziwne bo na moich tesciow to reaguje od razu jak ich widzi placzem!
mi sie tutaj tez nie podoba, ale chec pogadania z Wami jest wieksza!! Dlatego tutaj jestem, bo zawsze mi jakos lepiej jak sobie z Wami poklikam...Aga, Ewelina czekamy na Was i Wasze opowiesci co u Was!
mi sie tutaj tez nie podoba, ale chec pogadania z Wami jest wieksza!! Dlatego tutaj jestem, bo zawsze mi jakos lepiej jak sobie z Wami poklikam...Aga, Ewelina czekamy na Was i Wasze opowiesci co u Was!
Ostatnia edycja: