reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieciaczki 2010 - Kontynuacja Twoja - Ciaza!!!!

widzę Justynko że Twoja niunia też urodziła się 18 :) tyle że miesiąc po mojej :) my zalozylysmy forum na nk i tam sobie piszemy :)na kolki uzywamy delicol. nowosc na rynku ale bardzo dobrze nam dziala :)

reklama
Zamkolandia podaj linka do tego forum bo do mnie nie dotarł ;-)

Justynka wszystkiego naj dla Twojej księzniczki z okazji miesiąca!! A ja własnie piekę karpatkę :D

Olu dziekujemy za zyczonka!!!

Bylam pierwsza! Zanim mi podalas linka juz Was wysledzilam :) Oczywiscie zajrzalam na Twoj profil i po nitce do klebka! Ach zdolniacha jestem :D

Ale jakos sie polapac nie moge... bardziej Was kojarze z nickow, a tu teraz imiona i nazwiska, troszke mi zejdzie zanim Was odpowiednio pokwalifikuje!:-D

Z sab simplexem jest problem, bo to niemiecki preparat i jest dostepny tylko w niemieckich aptekach. Jest jego odpowiednik czeski ale jest gorszy. Podam Ci linka do kobietki która w Poznaniu sprzedaje go. Wysyla za pobraniem. Ja od niej brałam i jest w porządku.

SAB SIMPLEX, ORYGINALNY NIEMIECKI, NAJTANIEJ !!!, Poznań, wielkopolskie - ********* - usługi w internecie!

Ciekawostka jest taka ze niby Infacol ma bardzo zblizony skład do Sab Simplexu a jednak nie kazdemu pomaga.
Naszej małej pomagał SabSimplex i w krytycznych momentach dodatkowo Viburcol.

Witam!
Ja chyba tylko na chwilkę tutaj, bo wiecie jakie mam zdanie na temat tego forum ;p Czekam z niecierpliwością na nasze. Mam nadzieję, że naprawią, bo tutaj ja raczej miejsca nie zagrzeję...:no:

U nas OK. Byłam wczoraj z Oskarkiem na ostatnim szczepieniu, płakał może z 5 sekund, także nie było źle;), waży 7680 i ma 70 cm. Bardzo mało przybrał przez 6 tygodni, bo zaledwie 350 g, ale za to w tym czasie urósł aż 6 cm :szok: Ostatnio mało jadł mleka i stąd tak kiepskie przybieranie... Ale mam się nie martwić ;) Od wczoraj Młody pięknie je, chyba zrozumiał, że kiepsko wypadł wczoraj i trzeba to nadrobić ;)

Aaaaaa, no i się nie pochwaliłam. W niedzielę wieczorem wygrałam aukcję na wózek PP GT3, także jestem mega szczęśliwa, bo o tym wózku marzyliśmy, tylko, że nowy to ona strasznie drogi jest, a ten jest używany niecałe 7 miesięcy :D

Ewelinka w środę ma obronę mgr, więc trzymajmy za nią kciuki!!!

Agnieszka super wiesci przynosisz!! Fajnie, ze jednak napisalas do nas pare slow!! Czekamy ciagle na nasze forum, ale jak widac cos im nie spieszno aby je naprawic...dziwne to troche...szkoda...
Napewno teraz Oskarek poprawi sie z jedzeniem! A z waga jego nie jest zle...super podrosl!! Brawo!! GRATULACJE wygranej aukcji i wymarzonego wozka!! My jeszcze bujamy sie w gondol, bo na taka pogode fajnie ja opatule w niej i wiem, ze nigdzie jej tam wiac nie bedzie! Dobrze, ze kola mamy duze, o z malymi t koszmar po tym siegu zasuwac...Wykorzystam ta gondole ile tylko sie da...bo wiadomo zima..ale jak juz bedzie muss to muss...przerobimy na spacerowke! Musimy dokupic ta barierke bo nie bylo jej...dopiero teraz sie skapnelismy, ze sa dwie wersje z barierka i bez...a bez barierki to jak takie malenstwo ma mic bezpiecznie?...:wściekła/y: Taze na ebay mozna ja dokupic...za ok 25€
3mamy mocno kciuki za eweline!! Napewno pojdzie jej spiewajaco!!

Witajcie dziewczyny:-)
Ja również jestem z październikówek (login-esti).
Ale również śledziłam wątki listopadowe i grudniowe:happy2:
Skutno jakoś bez tego "naszego" forum, co?
Moja malutka Lenka dzisiaj skończyła 7 tygodni:szok: Jak ten czas leci... Pamiętam jakby to było wczoraj jak darłam sie na porodóce ;-)

Ściskam was mamuśki :-D

reklama
Hejka!
Ewelinka do mnie dziś pisała, że raczej tu już nie zaglądnie bo coś ją wywala i nie może się zalogować, poza tym nie ma za bardzo czasu.
U nas dzień okropny, Kuba bez przerwy jęczy już mam serdecznie dość. To chyba przez te zęby, odliczam minuty aż pójdzie spać. Poza tym to myślałam, że dziś męża zabiję. Ledwo uśpiłam Kubę, a ten przylazł i mu telefon zadzwonił. Oczywiście melodię ma taką jakby blok się walił i oczywiście go obudził!!! Nawet odsapnąć nie zdążyłam. :wściekła/y:

Do góry