bohaciefka
Fanka BB :)
niekat - dobrze piszesz, też poczytałam sobie i zgadzam się z tobą w 100%, jedynie zastosowanie czasem bywa trudne bo wymaga dużego opanowania i wielkiej dojrzałości dorosłych czyli nas rodziców a co trudne w przypadku wzburzenia np. po kłótni z mężem:-(. Dobrze nam mędrkujesz ;-):-);-).
dorota - ja zastosowałam karny kąt z poduszką, odstawiam Gabę aby ochłonęła na 5 min, czas liczę od nowa jak odejdzie a odchodzi z 10 razy z krzykiem i wbija mi pazury w ręcę, gryzie, kopie. |Odprowadzam spokojnie, częściej zanoszę i mówię, że czas liczę od nowa, ostanim razem zwiała z karnego kąta a jak chciałam ja z powrotem tam odstawić to zapytała z płaczem czy możemy porozmawiać
!!! I rozmawaiałyśmy o tym, że w złości nie wolno krzywdzić innych, może poskakać na piłce, pognieść gazety, porzucać pluszakiem w ścianę, liczyć bardzo szybko do 10 ale nie wolno bić, przezywać, ranić innych. Zobaczymy co dalej. Takie napady histerii są naprawdę wielkie i przerażające. Czasem myślę, że jestem beznadziejną matką:-(...
A jak się czujesz? A moze już po?????????????
Pozdrawiam
dorota - ja zastosowałam karny kąt z poduszką, odstawiam Gabę aby ochłonęła na 5 min, czas liczę od nowa jak odejdzie a odchodzi z 10 razy z krzykiem i wbija mi pazury w ręcę, gryzie, kopie. |Odprowadzam spokojnie, częściej zanoszę i mówię, że czas liczę od nowa, ostanim razem zwiała z karnego kąta a jak chciałam ja z powrotem tam odstawić to zapytała z płaczem czy możemy porozmawiać
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
A jak się czujesz? A moze już po?????????????
Pozdrawiam