reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci z czerwca 2004

Witam !!!!
U nas spadł snieg w nocy!!!!!Juz wprawdzie wczoraj jak wracałysmy z Daria z przedszkola to padal,ale zaraz znikł,a dzis wychodze z pieskiem-a tu prosze-0,5cm sniegu.Niby nic,a cieszyłam sie jak dziecko;)

Dzis jak mąż wróci z pracy to będziemy kleic pierogi na Swieta....Zrobiłam wczoraj farsz,dzis napekluje kurczaka na obiad,potem upieka ,a wieczoram czy po południu zaganiam moich domowników do roboty.A co-póki chcą pomagac to trzeba to wykorzysztywac;)

reklama
Hihi Agadaria no to masz plany na dzisiaj i dla siebie i dla domowników :-D. Muszę kiedyś zrobić tą masę solną z małym. Może jak będzie przerwa świąteczna w szkole :tak:. No i nie omieszkajcie ulepić bałwana :-)

Wiesz,z tym bałwankiem to chyba nie wyjdzie jeszcze;)
Ale zawieruche mamy ze hej;)

Miłego weekendu dziewczyny!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam poweekendowo;)
Co tam ciekawego?
U mnie po przeziebieniu i zapaleniu uszka Darii przyszedl czas na wymioty i biegunke:(
Z soboty na niedzile w ogole prawie nie spalam...ALe juz jest lepiej,dzis juz jemy normalnie,a jutro pewnie pojdziemy do pzredszkola,bo moja gaduła zamęczy dzis mnie swoja gadanina....Jeszcze nigdy-naprawde-nie spotkałam dziecka/osoby która tyle gada co moja córeczka....Nie bez powodu moj mąż przezywa ją "bateryjką"

pozdrawiam wszystkich!!!!

To świetnie, że po chorobie juz ani śladu. Teraz już może być tylko lepiej. U nas nic ciekawego. Jestem dzisiaj jakaś zmęczona

oo ozywiło sie!!!wchodziłam tu czesto to było cicho a jak przestałam wchodzić to zaraz się porobiło hehehe
witaj Agadaria:tak:
ja się na szybciutko pochwale ze Oli od tygodnia mówi pieknie Rr a dzien po tym jak zaczeło jej to wychodzić przyszła do domu z radosną nowiną.... Kolega Nikuś wyznał mojej córce miłość.....!!!!a ona mu odpowiedziała tym samym i od tego czasu codziennie sobie mówia KOCHAM CIĘ a jak raz Nikodem zapomniał to Oliwia sie oczywiście upomniała o nalezne:tak::-p:-)
poza tym jest wszytsko ok. nie chorują mi dzieci i są radosne jak aniołki.Marcel ma co jakiś czas nawroty alergii na policzkach ale 15 grudnia mamy umówiona wizyte u alergologa wiec mam nadzieję ze uda się wreszcie ustalic alergen.W zeszła niedziele odstawiłam go od piersi całkowicie.Mimo ze karmiłam go tylko w nocy to jednak musiałam bardzo uważać na to co jem (jedyny plus to schudłam porządnie wreszcie hehehe).odstawienie przeszedł w miare spokojnie nie licząc mizdrzenia sie w dzien do moich piersi i lekkiego marudzenia w nocy.Pierwsza noc była okropna ale teraz już jest super.budzi sie raz na jedzonko i raz na przytulanko i łądnie spi reszte nocy:tak:
Oliwia wciąz powtarza ze nas wszytskich kocha ale najczesciej rysuje mnie.Moja mama pedagog dziecięcy analizując te rysunki (nawet te gdzie jest cała rodzina) stwierdza ze w zyciu córki zajmuję bardzo wazną pozycję i nikt nie jest ode mnie wazniejszy.:sorry:
Marcel tez zapatrzony w siostre jak w obrazek i nawet jak płącze a ona coś do neigo powie juz jest usmiech na dziubie.Raczkuje skubaniec po całym domu i wstaje o co tylko moze.Ulubiony pokój to oczywiscie pokój Oliwii a ulubiona zabawka to jej domek dla lalek:eek:Uwielbia byc prowadzany za rączki i jego krok wydaje sie juz bardzo pewny... ustoi sam 5 sek jak złapie równowage i w ogóle jest pocieszny.tylko nadal nie ma zeba:nerd:
pozdrówki dla chorowitków i buziaki dla ich mam:laugh2:

Niekat no proszę. Córka ma pierwszego chłopaka :szok::-D. A Marcelek radzi sobie świetnie. Gratuluję zrzucenia wagi. Nie ma to jak miłe spojrzenie na własne odbicie w lustrze :-p:tak:
Mój Dawid jeszcze się nie zako****e hihi. Ciekawe kiedy zacznie mu sie ten okres ;-). Za to jest ostatnio nieznośny, mówienie do niego to jak do muru :crazy:, ale w szkole idzie mu bardzo dobrze. Jest szczęśliwy jak do niej chodzi (gorzej ze wstawaniem :-D)

Ps. Dla Dawida od samego początku najważniejszy jest i był tata :sorry2:. I dla tego ja chciałam mieć córeczkę ;-). Może by mnie nie "zdradziła" :szok::-D

a tu fotki najaktualniejsze:tak:
img1407ga8.jpg

jeden z nawrotów wysypki:-(
img1411kv7.jpg

może coś jeszcze da się wylizać:-p
img1416mx2.jpg

się kochają:sorry2:
img1420oe6.jpg

Oli :sorry2:
img1433fs1.jpg

ulubione zabawki chłopca:nerd:
img1462wa8.jpg

mała modelka:laugh2:
img1437dt4.jpg

przegląd uzębienia... bez zmian:sorry2:
img1421de4.jpg

nie chcę spać!
img1427rr2.jpg

na spacerku:happy:
img1465vt0.jpg

w pokoju Oliwii... sorry za bałagan:baffled:
img1479ye7.jpg

zjedzone!
img1482ht4.jpg

najwygodniej tak spać:tak:
img1484bx5.jpg

czerwony pokojowy rajdowiec:laugh2:
img1495ob4.jpg

próbowałam mu zrobic irokeza ale się zwinał w loczek:sorry2:
img1502yh3.jpg

i na koniec mamusia tych wszytskich dzieci (sorry za drugi plan;))

reklama
Niekat naprawdę miło popatrzeć na wasze zdjęcia. Są takie rodzinne, wesołe. A ty wyglądasz super. Jak panienka a nie mama dwóch dzieciaczków :tak:

Do góry