reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci z czerwca 2004

reklama
Łukasz ma 174 cm więc oboje nie nalezymy do jakichs mega wielkich ale i ja zauważyłam ze Oli osttanio podrosła i wysmuklała:tak:bruszek jej sie z lekka zapadł od tego ciągłego biegania i braku czasu na jedzenie - jednym słowem WAKACJE:laugh2:musiałąbym ją zmierzyc znów na dniach:sorry2:
mnie cm się nigdy nie gubi - z moja obsesją ciągłego mierzenia się w łazience zawsze jest dla neigo miejsce honorowe;-):-p:-)

oj wstyd dziewczyny!
i znów ja ostatnia pisałam i znów minął miesiąc....:dry:
piszcie co u was się dzieje
u nas Marcel zaczął raczkowac po całym domu a najchętniej zagląda do pokoju Oliwii:tak:Oliwia natomiast z chęcią chodzi do przedskzola a od października będą jeździli z przedszkola na basen co mnie baaardzo cieszy bo i tak chciałam z nią jeżdzić ale czasu nei miałam....:sorry2:

Witam
Moja córka jest z 2 czerwca 2004 taka spóżniona niespodzianka na Dzień Dziecka.
Moja córka należy do dzieci szybko rosnących ,nie mamy kłopotów jedzonkowych.Niestety już leczyliśmy ząbki .
Unas ze wzrostem jest tak ,że ja mam 162 a mój M 181 ciekawe jak będzie z moja córcią
Pozdrawiam:tak:

reklama
Niekat sorki, ale jakoś weny nie mam ;-). Super, że Marcelek już raczkuje. Zuch chłopak :-). A basen na pewno będzie doskonałym zajeciem dla Oliwii :tak:
Gosia witaj wśród nas :-). Szkoda, że ząbki wymagały już "remontów" ;-), ale całe szczęście już za 2-3 lata zaczną wypadać i rosnąć nowe :-p
Scarlet a co tam u twoich szkrabków :-)?

Dawidek jest zachwycony szkołą. Super łapie słówka i gada do nas po angielsku kiedy sygnalizuje, że idzie do toalety, albo że jest głodny itp. :-D. Co do mnie to niestety ciężki dnie dla mnie. $ października miało nas być czwor0, a niestety nie będzie :-(

Do góry