Beatko mój Robert też wył przy zasypianiu, ale to dlatego, że był głodny. Niestety u nas jest tak, że najpierw trzeba go uspokoić a dopiero potem mogę mu podać pierś, inaczej jest jeszcze gorszy wrzask. A u Majki pewnie kupka chce wyjśc na światło dzienne i tak bidulce dokucza. Buziaczki dla Majeczki aby sie już nie męzczyła i spokojnie spała i dała mamusi pospać
reklama
siwasku, te nauszniki to z gazetki przwda? od babci mężą dostałaś, dobrze zgaduję? :
dzieciaczki wszystkie słodkie i rosną jak na drożdżach. tak sobie czasem myślę, że dopiero co byłam w ciąży, a tu już taki kawał człowieczka jest przy mnie :laugh:
dzieciaczki wszystkie słodkie i rosną jak na drożdżach. tak sobie czasem myślę, że dopiero co byłam w ciąży, a tu już taki kawał człowieczka jest przy mnie :laugh:
Gosiczka po mince Kuby widać, że go coś męczy. Dobrze, że ma przy sobie Zebuloo
Aniulka Łukaszek i jego kolega wyglądają na rówieśników. Łukaszek szybko dogonił swojego kolegę i jak tak dalej będzie ładnie rósł, to go niedługo przerośnie
Siwasku musiał być bardzo interesujący ten film. Igusia tak wpatrzona w ten ekran. A my chyba faktycznie musimy przynudzać, że Twoja córeczka sobie przysnęła. A może tak jej dobrze z nami i czując ciepełko mamusi, wpadła w objęcia Morfeusza
Cóż to za ładna blondyneczka bawi się z Twoją córeczką? Widać, że Igunia będzie w nią wpatrzona.
Zabawnie Igusia wygląda w tych nausznikach
Aniulka Łukaszek i jego kolega wyglądają na rówieśników. Łukaszek szybko dogonił swojego kolegę i jak tak dalej będzie ładnie rósł, to go niedługo przerośnie
Siwasku musiał być bardzo interesujący ten film. Igusia tak wpatrzona w ten ekran. A my chyba faktycznie musimy przynudzać, że Twoja córeczka sobie przysnęła. A może tak jej dobrze z nami i czując ciepełko mamusi, wpadła w objęcia Morfeusza
Cóż to za ładna blondyneczka bawi się z Twoją córeczką? Widać, że Igunia będzie w nią wpatrzona.
Zabawnie Igusia wygląda w tych nausznikach
anineczka
królowa mrówek :P
Czesc dziewczyny. Dawno mnie tu nie bylo. Dziekuje za zyczonka dla Antka. Zaraz polece go calowac od was...
Przejzalam galerie i nie moge sie nadziwic. Te wasze piekniachy sa juz takie duze.
Aniulka, Lukaszek juz taki duzy...szok
Siwasek Igunia bomba,widac ,ze jako jedyna ma gdzies bb ;D ;D
beatka- oby Antek nie zostal "poskim hydraulikiem" tylko inzynierem
Przejzalam galerie i nie moge sie nadziwic. Te wasze piekniachy sa juz takie duze.
Aniulka, Lukaszek juz taki duzy...szok
Siwasek Igunia bomba,widac ,ze jako jedyna ma gdzies bb ;D ;D
beatka- oby Antek nie zostal "poskim hydraulikiem" tylko inzynierem
Anineczka ucałuj Antka i od nas :-* :-* :-*
Karioka ale Robert zaciekawiony książeczka
Gosiczka zebuloo cieszy si.ę popularnością wśród dziec, słodziutki Twój Kubuśi
Aniulka goni Łukasz kolegę, to syn tej dziewczyny co zdjęcie Was obu w ciąży widziałyśmy???
ładny chłopczyk, chyba też duży się urodził?/
Siwasku Iga jak księżniczka w sukience, w nausznikach super
Karioka ale Robert zaciekawiony książeczka
Gosiczka zebuloo cieszy si.ę popularnością wśród dziec, słodziutki Twój Kubuśi
Aniulka goni Łukasz kolegę, to syn tej dziewczyny co zdjęcie Was obu w ciąży widziałyśmy???
ładny chłopczyk, chyba też duży się urodził?/
Siwasku Iga jak księżniczka w sukience, w nausznikach super
reklama
siwasek
Fanka BB :)
hihi dobrze zgadujesz TAKbeatka pisze:siwasku, te nauszniki to z gazetki przwda? od babci mężą dostałaś, dobrze zgaduję? :
Podziel się: