reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Siwasku jak dobrze, ze szybko poszlo, oby skutecznie ;D
Tuniu przystojne te finskie losie, nie dziwie sie Rozalce, ze tak z nim fika ;D
Pariska juz powazna panna, obowiazki pozowania wypelnia sumiennie ;D ;)

Na tym zdjęciu w kapturku to bym Lukaszka Aniulki nie poznała. I widzę, że towarzyski z niego gośc, ładnie bawi się z kolegą :D
Rysia poważna, ale jak zawsze słodka.
Rozalka również. I już to chyba pisałam, ale ma śliczne rzęsy (i całe oczka)

Gabi, Ty chudzinko!!! Pod tym względem Mikołaj na pewno się do Ciebie nie upodobnił, kluseczka z niego okrąglutka.

Marcelek taki słodki, że chyba nawet własną rękę chciałby zjeśc, smakowałaby mu :D

Ja juz nie wiem jakie komplementy mam wymyslać takie słodziutkie dzieci w galeryjce... wiec nic nie będe dzisiaj wymyślać na temat kazdego z osobna, tylko napiszę o wszystkich razem: MIODZIO!!

Sto latek, dużo zdrówka, wiele uśmiechu i bezbolesnego ząbkowanie dla Antosia o ślicznych oczkach z okazji ukończenia 4 miesiąca

Winia pisze:
Sto latek, dużo zdrówka, wiele uśmiechu i bezbolesnego ząbkowanie dla Antosia o ślicznych oczkach z okazji ukończenia 4 miesiąca

tak :) i jeszcze zgrabnej mamy i wysportowanego taty ;D , żeby Antoś zawsze był zadowolony ze swoich rodziców

reklama
Do góry