reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

karioka pisze:
Cóż to za ładna blondyneczka bawi się z Twoją córeczką? Widać, że Igunia będzie w nią wpatrzona.
Zabawnie Igusia wygląda w tych nausznikach
to córcia mojego brata- Nikola , jestem jej chrzestną :) :)

reklama
miyu alez ten twoj szkrabek ma dlugie wlosy... No bomba!!!
w przyszlosci lysinka mu nie grozi ;D ;D
siwasku na moje oko Igunia to cala ty, albo Ty to cala Igunia ;D
Ona jest tak bardzo podobna do Ciebie :)

marta3x pisze:
Anineczka ucałuj Antka i od nas :-* :-* :-*
Karioka ale Robert zaciekawiony książeczka :)
Gosiczka zebuloo cieszy si.ę popularnością wśród dziec, słodziutki Twój Kubuśi
Aniulka goni Łukasz kolegę, to syn tej dziewczyny co zdjęcie Was obu w ciąży widziałyśmy???
ładny chłopczyk, chyba też duży się urodził?/
Siwasku Iga jak księżniczka w sukience, w nausznikach super

Marta to synek własnie tej kolezanki a urodził się z taka akuratną wagą 3,5 kilo i chyba 56 długi, już nie pamiętam ;)

siwasek fajne igunia ma nauszniki... napewno ja ochronia przed choróbskami ;)

Mati jakj zwykle bujna czuprynką mnie zniewala :)

reklama
Do góry