reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Witajcie!!
Chociaż nic nie pisze, ale podczytuje Was często!!!!

Wszystkie dzieciaczki śliczniutkie, napatrzeć sie nie można...takie słodkie te Wasze bobaski...

Mam nadzieje że niedługo i ja będe już mogła wstawić zdjecia Julki na forum, na razie nie moge >:D >:D >:D z przyczyn ode mnie niezależnych!!!! >:D

a nasza Julcia też sie przekręca, i jeszcze do tego jak na brzuchu leży to pupę podciąga i sie przesuwa, no i jak leży na plecach to łapie swoją stopę i ją zjada ( obgryza paznokcie) :)

...wiecie co, tak idąc myślami wstecz, pamiętam jak w szpitalu leżało takie zawiniątko i tylko oczkami przebierało...a teraz... już po całymm łóżku sie turla :D :D :D

Całuski dla Wszystkich bobasków...

Dobrej nocki!!

Juleczko Karolinkowa nie umiem rymowac (tak slicznie jak Siwasek)
ale w buzke pocalowac  :-* :-* :-*
pewnie juz duza uroslas, mam nadzieje zobaczyc Cie wkrotce w galeryjce
duzo zdrowka kochana :-* :-* :-*

4 miesiaczek konczy tez dzis Matwiej, synek Aski, ktora rano sie odezwala ;D
duzo zdrowka dla chlopca o niebanalnym imieniu ;D
i pokaz nam sie w galeryjce :-* :-* :-*

czesc Luleczka ;D
chetnie podczytamy i Ciebie ;D
skad jestes?
u nas obgryzania nie ma, ale stopy sa super ;D

jak już tak o tych wygibasach, to Rozi odstawia różne, obraca się, robi mostek jak leży na plackach, a jak na brzuszku to podciąga kolana i unosi pupę najwyżej jak potrafi :) poza tym wiercipięta niemożebna, w nocy wędruje po łóżeczku. a od wczoraj śmieje się jak dorosły człowiek :laugh: już jakiś miesiąc wcześniej głośno mówiła i piszczała z radości, albo krzyczała jak ją coś wkurzyło. ale ten jej wczorajszy śmiech to po prostu rewelacja he he he!!!! a później w kąpieli nie mogła się na niczym skupić tylko stopy w centrum zainteresowania, jeszcze ich nie je ale myślę że to już niedługo :)

a dzisiejszą noc całą przespała, i trochę mnie to martwi, bo ostatnią butle wczoraj zjadła przed 20 i zasnęła obudziła się o 8, chyba to trochę długa przerwa w jedzeniu, ale ona na śpiocha w ogóle nie je, nie wiem wybudzać ja i karmić ??? waży troche ponad 6kg.
teraz też śpi :) chyba taki dzień

tunia nie martw się bo beatki Maja to ciagle tak długo śpi :)

a Paris dzisiaj zaczęła sie przemieszczać :o z 2 metry po łózku przewędrowała :o

tuniu moja droga, Majka od kiedy skończyła miesiąc przesypia całe noce i nie budzi się na karmienie. teraz śpi od 21.30 do 8.30. Rozalia to duża dziewczyna już więc się nie martw nic a nic :) moja jest wprawdzie bardzo malutka - 5.15kg, ale pediatra nie kazała jej ani dokarmiać ani nic, na śpiocha Majka nigdy nie chciała jeść, to co miałam ją wybudzać?

najlepsze życzonka z okazji miesięcznic dla Matwieja i Juleczki!

Majka nóg nie gryzie i rehabilitant kazał mi jak najczęściej jej je pokazywać, bo ma słabe mięśnie brzuszka, żeby poćwiczyła podciąganie. ale o przekręcaniu to już Wam dawno pisałam, że Majka sie obraca w te i nazat :) śmieje się przecudnie w głos, uwielbiam to :laugh:
Melanie naprawdę? super, Paris jest bombowa O0

reklama
Melanie sprinterka Wam rosnie ;D

Beatka ten smiech  ;D ;D ;D
u nas przypomina smiech Bu z potwory i spolka  ;D ;D ;D
powala nas wszystkich i laduje energia  ;D

mojej kolezance synek wszedl tylem pod lozko jak mial 6 m-cy i nie mogli go wyciagnac ;D

Do góry