reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Witajcie!!
Chociaż nic nie pisze, ale podczytuje Was często!!!!

Wszystkie dzieciaczki śliczniutkie, napatrzeć sie nie można...takie słodkie te Wasze bobaski...

Mam nadzieje że niedługo i ja będe już mogła wstawić zdjecia Julki na forum, na razie nie moge >:D >:D >:D z przyczyn ode mnie niezależnych!!!! >:D

a nasza Julcia też sie przekręca, i jeszcze do tego jak na brzuchu leży to pupę podciąga i sie przesuwa, no i jak leży na plecach to łapie swoją stopę i ją zjada ( obgryza paznokcie) :)

...wiecie co, tak idąc myślami wstecz, pamiętam jak w szpitalu leżało takie zawiniątko i tylko oczkami przebierało...a teraz... już po całymm łóżku sie turla :D :D :D

Całuski dla Wszystkich bobasków...

Dobrej nocki!!

Juleczko Karolinkowa nie umiem rymowac (tak slicznie jak Siwasek)
ale w buzke pocalowac  :-* :-* :-*
pewnie juz duza uroslas, mam nadzieje zobaczyc Cie wkrotce w galeryjce
duzo zdrowka kochana :-* :-* :-*

4 miesiaczek konczy tez dzis Matwiej, synek Aski, ktora rano sie odezwala ;D
duzo zdrowka dla chlopca o niebanalnym imieniu ;D
i pokaz nam sie w galeryjce :-* :-* :-*

czesc Luleczka ;D
chetnie podczytamy i Ciebie ;D
skad jestes?
u nas obgryzania nie ma, ale stopy sa super ;D

jak już tak o tych wygibasach, to Rozi odstawia różne, obraca się, robi mostek jak leży na plackach, a jak na brzuszku to podciąga kolana i unosi pupę najwyżej jak potrafi :) poza tym wiercipięta niemożebna, w nocy wędruje po łóżeczku. a od wczoraj śmieje się jak dorosły człowiek :laugh: już jakiś miesiąc wcześniej głośno mówiła i piszczała z radości, albo krzyczała jak ją coś wkurzyło. ale ten jej wczorajszy śmiech to po prostu rewelacja he he he!!!! a później w kąpieli nie mogła się na niczym skupić tylko stopy w centrum zainteresowania, jeszcze ich nie je ale myślę że to już niedługo :)

a dzisiejszą noc całą przespała, i trochę mnie to martwi, bo ostatnią butle wczoraj zjadła przed 20 i zasnęła obudziła się o 8, chyba to trochę długa przerwa w jedzeniu, ale ona na śpiocha w ogóle nie je, nie wiem wybudzać ja i karmić ??? waży troche ponad 6kg.
teraz też śpi :) chyba taki dzień

tunia nie martw się bo beatki Maja to ciagle tak długo śpi :)

a Paris dzisiaj zaczęła sie przemieszczać :o z 2 metry po łózku przewędrowała :o

tuniu moja droga, Majka od kiedy skończyła miesiąc przesypia całe noce i nie budzi się na karmienie. teraz śpi od 21.30 do 8.30. Rozalia to duża dziewczyna już więc się nie martw nic a nic :) moja jest wprawdzie bardzo malutka - 5.15kg, ale pediatra nie kazała jej ani dokarmiać ani nic, na śpiocha Majka nigdy nie chciała jeść, to co miałam ją wybudzać?

najlepsze życzonka z okazji miesięcznic dla Matwieja i Juleczki!

Majka nóg nie gryzie i rehabilitant kazał mi jak najczęściej jej je pokazywać, bo ma słabe mięśnie brzuszka, żeby poćwiczyła podciąganie. ale o przekręcaniu to już Wam dawno pisałam, że Majka sie obraca w te i nazat :) śmieje się przecudnie w głos, uwielbiam to :laugh:
Melanie naprawdę? super, Paris jest bombowa O0

reklama
Melanie sprinterka Wam rosnie ;D

Beatka ten smiech  ;D ;D ;D
u nas przypomina smiech Bu z potwory i spolka  ;D ;D ;D
powala nas wszystkich i laduje energia  ;D

mojej kolezance synek wszedl tylem pod lozko jak mial 6 m-cy i nie mogli go wyciagnac ;D

Do góry