reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Anik Milenka dostala od chrzstnego z Wiednia, sama bym sie na ten wynalazek nie skusila, a tak to teraz tylko mierze i sie stracham ;D

reklama
Zapomniałam napisać ci Ineczka żebyś zmierzyła w pupci ale oczywiście nie tym termometrem do ucha. ;D
Fajne te termometry ale strasznie drogie.
a

flo pisze:
Flo ale mnie zawstydziłaś aż mi głupio....  :-[ :-[ :-[

Aniulka wcale nie miałam takiego zamiaru, to tylko komplement  ;)
mam nadzieję że moja Natalka też będzie mogła się ładną mamusią pochwalić na chrzcinach  :p

a co do łukaszka.. nam też bardzo się podoba  :) będzie chłop w kobitach przebierał oj będzie...

HIHIHI NIE TŁUMACZ SIĘ KOCHANA. Ja zawsze się rumienię na komplementy no i wcale nie miałam zamiru "świecić" na tych chrzcinach... po prostu zrobiłam ze sobą porządek ;D ;D ;D ;D

A za komplementy pod adresem Łukaszka jeszcze raz diękuję :laugh: :laugh:

Melanie staraj się o drugą dziewuszkę bo konkurencja rośnie i nie wiem jak to będzie.... ::) ::) ::) ;D ;D

Grooha podoba mi się twój pokój przytulny,fajnie urzadzony ::) no Olaf już kawał chłopa ;)
Koreczek hihihi czadowy ten kapelusik ;D
druga babcia to chyba twoja mama bo podobna zgadłam? ::)

Aniulka pisze:
Melanie staraj się o drugą dziewuszkę bo konkurencja rośnie i nie wiem jak to będzie.... ::) ::) ::) ;D ;D

wiesz, że chyba wolałabym drugą dziewuszkę :D
nie wiem dlaczego ::)
może to jakieś przeczucie ;D

Izis ładna ta ciocia w niebieskiej bluzie ;D
i ubiera sie w takie kolory jak ja ;D
ładnie ma pomalowane oczy ;)

reklama

HIHIHI NIE TŁUMACZ SIĘ KOCHANA. Ja zawsze się rumienię na komplementy no i wcale nie miałam zamiru "świecić" na tych chrzcinach... po prostu zrobiłam ze sobą porządek ;D ;D ;D ;D

Aniulka jak ostatnio Natalia dała mi trochę odetchnąć to dopiero do mnie dotarło do jakiego stanu się doprowadziłam
i zamiast tak "po prostu" się za siebie wziąć
to ja się zadręczam oglądaniem zdjęć wrześniowych mamuś :) :) :)

a tak z innej beczki, bylam z małą na kontroli u ortopedy i jak zobaczył że małą pionowo trzymam to powiedział że do 5 miesiąca tylko w poziomie nosić :(
a moja dzidzia się karze po komnatach prowadzać, i nie poziomo, bo wszystko musi widzieć :(

Do góry