reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Ineczka pisze:
Melanie Wasza Paris jest przeurocza
widac ze jest dla Was oczkiem w glowie ;D
pisalas kiedys ze nie lubisz chodzic na spacerki a tu prosze ;D

Ty to masz kobietko pamięć ::) nawet ja nie pamiętam, że coś takiego pisałam ;)
ale to bardzo możliwe, teraz te spacerki to dla mnie rozrywka :D :D :D :D :D lubie je

Paris kłade na pleckach tylko jak idziemy na spacer a wtedy z usypianiem nie ma problemu
na noc kładę ją na brzuszku.

dzieciaki coraz fajniejsze, super!
Ineczka wielkie brawa!! kreacja prześliczna ,Milenka jak aniołek!!
Aniulka  super rodzinka , pisałam już że ładnie Ci w różowym i niebieskim ;)
Anik piękne oczy ma Twój syn ::)
Aniabania fajne te Twoje dziewczyny

Ineczka kreacja małej to prawdziwa bomba
a Aniulka sama postanowiła zostać gwiazdą dnia ;)
my jeszcze mamy chrzciny przed sobą i właśnie się głowię
w co ja ustroję taaką dużą panne bo becik już dawno odpada :) :)

wszystkie dzieciaczki są po prostu cudowne... nie mogę się napatrzeć

a u nas małe rozwolnienie :(
pani doktor dała skierowanie na badanie krwi i moczu, jutro wyniki
już trochę lepiej i mam nadzieję ze to zwykłe zatrucie pokarmowe

reklama
do 37,5 wielu lekarzy nie uznaje za goraczke, a na temat zbijania sa 2 rozbiezne opinie: jedni twierdza zeby zostawic temperature bo organizm po to podnosi temperature zeby zwalczyc bakterie czy wirusy a inni od razu zbijaja. ale do lekarza nie musisz od razu jechac jak Milenka nie ma innych objawów tylko sprawdzaj co troche temp bo po południu najczesciej jest najwyzsza. a z drugiej strony ta pisze zeby nie jechac do lekarza bo ta czytałama sama pewnie bym ze strachu pojechała :D :D :laugh:
mam nadzieje ze szybko przejdzie Milence!

Do góry