reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Siwasku z Igą na[ewno bedzie dobrze ale lepiej chuchać na zimne :)
Anik biedny Filipek troche dziecko sie naznosi tego wszystkiego ale póżniej zato będzie juz tylko lepiej ;)

reklama
my juz też po usg, dziś byliśmy. Bioderka też w porządku :)
Pani dr tylko zbadała te biodra i na nic więcej nie patrzyła. A u Ciebie Aniku dr oglądał całego małego że się odpatrzył tej stópki? czy może Ty zwróciłaś mu uwagę na to?
Ja powiedziałam pani dr że mała się przegina trochę w jedną stronę, a pani jedynie powiedziała, żeby przykładać poduszkę po tej stronie żeby się kranczu  ??? szyjnego nie nabawiła... kranczu? dobrze mówię? coś takiego....

A usg robiłyście przed wizytą u ortopedy?
bo mi nikt narazie nie kazał robić a w piątek mam wizytę ::)
Edit co to jest ten krancz szyjny czy cos tam....

no jak dzidzia się chyba tak właśnie przegina w jedną stronę, tak jakby z ciałka układał literkę C. Moja Maja tylko tak główkę przekrzywia, nóżki leżą prosto, ale muszę chyba na to zwrócić uwagę i rzeczywiście coś tam jej podkładać. Co prawda już próbowałam a ona uparcie główkę na lewą stronę przekrzywia. Przełożę ją w łóżeczku na drugą stronę, może to coś pomoże

Aaa
Kuba zato główkę przekrzywia na lewą stronę i muszę mu wałek podkładać lekarz powiedział że to minie bo jemu troszkę się spłaszczyła z tej prawej strony ::)

Do kogo jest podobny mój Kubulek?
obraz0059ej.jpg

obraz0062nk.jpg

zaliczylismy dzi pierwsze szczepienie, mala byla baaardzo dzielna, bo dala sie dosc szybko uspokoic
wazy juz 4500 ;D
bylismy dzis wybrac lokal na chrzciny i sie objedlismy nie zawsze dobrze zrobionych rzeczy
w koncu zdecydowalismy sie na restauracje znajomych, drogo, ale przynajmniej nie robia gumowej cieleciny
Winia mi dzis lekarz powiedzial, ze to czestsze ulewanie to z tego, ze mala jest bardziej aktywna i sie czesciej rusza

mamy za soba 2 dni walenia mlotami u sasiada, bo robi gen. remont
wczoraj mala cala noc nie mogla spac tylko przezywala, bo huki od 8 do 8 ;(
jutro ma juz byc cicho, ale przed nami noc po szczepieniu, zobaczymy jak bedzie

reklama
Hej, wklejam tutaj zdjęcie Wiktori - w galeri niestety nie da rady, co chcę wkleić, to wyskakuje jakiś komunikat i zamyka mi się przeglądarka :(

Do góry