reklama
my juz też po usg, dziś byliśmy. Bioderka też w porządku
Pani dr tylko zbadała te biodra i na nic więcej nie patrzyła. A u Ciebie Aniku dr oglądał całego małego że się odpatrzył tej stópki? czy może Ty zwróciłaś mu uwagę na to?
Ja powiedziałam pani dr że mała się przegina trochę w jedną stronę, a pani jedynie powiedziała, żeby przykładać poduszkę po tej stronie żeby się kranczu ??? szyjnego nie nabawiła... kranczu? dobrze mówię? coś takiego....
Pani dr tylko zbadała te biodra i na nic więcej nie patrzyła. A u Ciebie Aniku dr oglądał całego małego że się odpatrzył tej stópki? czy może Ty zwróciłaś mu uwagę na to?
Ja powiedziałam pani dr że mała się przegina trochę w jedną stronę, a pani jedynie powiedziała, żeby przykładać poduszkę po tej stronie żeby się kranczu ??? szyjnego nie nabawiła... kranczu? dobrze mówię? coś takiego....
no jak dzidzia się chyba tak właśnie przegina w jedną stronę, tak jakby z ciałka układał literkę C. Moja Maja tylko tak główkę przekrzywia, nóżki leżą prosto, ale muszę chyba na to zwrócić uwagę i rzeczywiście coś tam jej podkładać. Co prawda już próbowałam a ona uparcie główkę na lewą stronę przekrzywia. Przełożę ją w łóżeczku na drugą stronę, może to coś pomoże
M
Melanie
Gość
oczy ma chyba męża ale Twoją buźkę tez przypomina
zaliczylismy dzi pierwsze szczepienie, mala byla baaardzo dzielna, bo dala sie dosc szybko uspokoic
wazy juz 4500 ;D
bylismy dzis wybrac lokal na chrzciny i sie objedlismy nie zawsze dobrze zrobionych rzeczy
w koncu zdecydowalismy sie na restauracje znajomych, drogo, ale przynajmniej nie robia gumowej cieleciny
Winia mi dzis lekarz powiedzial, ze to czestsze ulewanie to z tego, ze mala jest bardziej aktywna i sie czesciej rusza
mamy za soba 2 dni walenia mlotami u sasiada, bo robi gen. remont
wczoraj mala cala noc nie mogla spac tylko przezywala, bo huki od 8 do 8 ;(
jutro ma juz byc cicho, ale przed nami noc po szczepieniu, zobaczymy jak bedzie
wazy juz 4500 ;D
bylismy dzis wybrac lokal na chrzciny i sie objedlismy nie zawsze dobrze zrobionych rzeczy
w koncu zdecydowalismy sie na restauracje znajomych, drogo, ale przynajmniej nie robia gumowej cieleciny
Winia mi dzis lekarz powiedzial, ze to czestsze ulewanie to z tego, ze mala jest bardziej aktywna i sie czesciej rusza
mamy za soba 2 dni walenia mlotami u sasiada, bo robi gen. remont
wczoraj mala cala noc nie mogla spac tylko przezywala, bo huki od 8 do 8 ;(
jutro ma juz byc cicho, ale przed nami noc po szczepieniu, zobaczymy jak bedzie
reklama
M
MamaWiki
Gość
Hej, wklejam tutaj zdjęcie Wiktori - w galeri niestety nie da rady, co chcę wkleić, to wyskakuje jakiś komunikat i zamyka mi się przeglądarka
Podziel się: